gospa buba Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 (edited) Nije fotošop, to sad zove 'ilustracija' ;) mislish dramatizacija. ono, kao kad u dokumentarcu o kleopatri, kleopatru lichno odmotaju iz tepiha. a posle je izede zmija, isto u realnom vremenu ^_^ a dole ispod pishe - dramatizacija, da se publikum ne zanese -_- Edited February 26, 2015 by gospa buba
bigvlada Posted February 27, 2015 Posted February 27, 2015 Okretao kanale, Pink je postavio novi rekord, 2 sekunde su im bile dovoljne da ugasim tv. Naime, Goran Bregović je primio priznanje u prisustvu diplomskog kora.
svashtabezneshto Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Ovo je gradonačelnik (ili predsednik opštine) Obrenovca? Katran, perje, za sve. Što pre.
bigvlada Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Dotični još nije pozvan na odgovornost zbog mrtvih u poplavi?
teacher Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Dotični još nije pozvan na odgovornost zbog mrtvih u poplavi? vidiš da piša po mrtvim i unesrećenim.
teacher Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 jel moguće da je toliko glup? mislim da nije glup. #špahla
Joshua Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 nem' pojma. ovo mi je nekako previše, krosover franje tahija, eržebet batori i onog kavkaskog krkana što je januar nazvao po mami. optimistično ću nastaviti da verujem da je samo nadnaravno glup. lakše mi tako.
Musky Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 mislim da nije glup. #špahla za ovo nije neophodno da budeš glup, dovoljno je da si 1 bahati smrad željan pažnje.
Frank Pembleton Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Onog trenutka kad je izasao iz zgrade murije bez lisica a sa fasciklom, i opusteno rekao "da je dao izjavu o svemu i to je to..." nebo je granica...
SNARC Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 Ja sam morao da proverim da li je to zaista njegov nalog...i sad ne znam sta da kazem.. Toliko tupav i bezobrazan da ne moze da skonta da treba da slavi svakog jebenog minuta zato sto nije lincovan ili spakovan u bukagije
Frile Posted March 5, 2015 Posted March 5, 2015 On je definicija tupavosti. Ubedio je sam sebe da njegova odgovornost ne postoji: Miroslav Čučković @Cuckovicm 10h10 hours ago @hozeombre @uzonsasa Ja sam predsednik jako kratko.uzroci poplave su sistemsko razaranje vodoprivrede vojske civilizacije zaštite...
Recommended Posts