February 26, 201510 yr Nije fotošop, to sad zove 'ilustracija' ;) mislish dramatizacija. ono, kao kad u dokumentarcu o kleopatri, kleopatru lichno odmotaju iz tepiha. a posle je izede zmija, isto u realnom vremenu ^_^ a dole ispod pishe - dramatizacija, da se publikum ne zanese -_- Edited February 26, 201510 yr by gospa buba
February 27, 201510 yr Okretao kanale, Pink je postavio novi rekord, 2 sekunde su im bile dovoljne da ugasim tv. Naime, Goran Bregović je primio priznanje u prisustvu diplomskog kora.
March 5, 201510 yr Ovo je gradonačelnik (ili predsednik opštine) Obrenovca? Katran, perje, za sve. Što pre.
March 5, 201510 yr Dotični još nije pozvan na odgovornost zbog mrtvih u poplavi? vidiš da piša po mrtvim i unesrećenim.
March 5, 201510 yr nem' pojma. ovo mi je nekako previše, krosover franje tahija, eržebet batori i onog kavkaskog krkana što je januar nazvao po mami. optimistično ću nastaviti da verujem da je samo nadnaravno glup. lakše mi tako.
March 5, 201510 yr mislim da nije glup. #špahla za ovo nije neophodno da budeš glup, dovoljno je da si 1 bahati smrad željan pažnje.
March 5, 201510 yr Onog trenutka kad je izasao iz zgrade murije bez lisica a sa fasciklom, i opusteno rekao "da je dao izjavu o svemu i to je to..." nebo je granica...
March 5, 201510 yr Ja sam morao da proverim da li je to zaista njegov nalog...i sad ne znam sta da kazem.. Toliko tupav i bezobrazan da ne moze da skonta da treba da slavi svakog jebenog minuta zato sto nije lincovan ili spakovan u bukagije
March 5, 201510 yr On je definicija tupavosti. Ubedio je sam sebe da njegova odgovornost ne postoji: Miroslav Čučković @Cuckovicm 10h10 hours ago @hozeombre @uzonsasa Ja sam predsednik jako kratko.uzroci poplave su sistemsko razaranje vodoprivrede vojske civilizacije zaštite...