gospa buba Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 frižiderske pantalone, roze žaba, đakon oposum, trčanje, saksofon finansijska kriogena turbina Link to comment
Аврам Гојић Posted February 18, 2015 Author Share Posted February 18, 2015 wow. ovo je kao ono kad se uduvaš kao stoka pa počnu na pamet da ti padaju strava ideje i onda, da ih ne bi slučajno zaboravio, trpajući u usta naizmenično šake čipsa i manč meloua, kreneš frenetično da ih zapisuješ na prvi papir koji ti padne pod ruku, e da bi ih patentirao i unapredio čovečanstvo odmah posle tuširanja sutradan ujutru. onda se sutra probudiš oko 4 popodne, vidiš taj papir na podu i na njemu listu: frižiderske pantalone, roze žaba, đakon oposum, trčanje, saksofon finansijska kriogena turbina. na svu sreću, većina ljudi baca takve papire, retki ih daju novinama na objavu. tvoj mozak je prodavnica igračaka Link to comment
gospa buba Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 (edited) nene, deshava se to, ja sam u jednom trenutku matematichko fizichke histerije formirala prostor koji se definisao shifonjerima, koji su imali pravac, smer, intenzitet i josh jedno svojstvo, koje sam zaboravila. nije bash da je reshenje kosmosa lezalo u tome, ali je u tom 1 trenutku izgledalo josh malo pa idealno :D a samo sam spavala, nepromenjena dejstvom hemijskih sredstava -_- Edited February 18, 2015 by gospa buba Link to comment
akibono Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Ćirjaković u Politici o ISIS-u, "snažno oslonjenom na ideju jednakosti," kao jedinoj alternativi neoliberalizmu i kao čuvaru nade da će levica jednog dana njihovim stopama (jer je Cipras već izdao a beogradski levičari ne ustaju iz kreveta pre dva popodne). ISIS = proto-partizani 21.veka originalno, ovaj ugao stvarno još niko na svetu nije otkrio... Link to comment
Joshua Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 tvoj mozak je prodavnica igračaka nepromenjena dejstvom hemijskih sredstava -_- ^_^ istrpite me još malo - imam neku hunjavicu i onu najgoru kojotovu temperaturu već 4 nedelje, a zbog posla nikako da ih odležim, nego treskam paracetamole i ostala dozvoljena (časna reč :D) sredstva. vrlo je verovatno da sam kijanjem isposlovala omanji potres mozga pa je verovatno zbog toga. Link to comment
Hella Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 wow. ovo je kao ono kad se uduvaš kao stoka pa počnu na pamet da ti padaju strava ideje i onda, da ih ne bi slučajno zaboravio, trpajući u usta naizmenično šake čipsa i manč meloua, kreneš frenetično da ih zapisuješ na prvi papir koji ti padne pod ruku, e da bi ih patentirao i unapredio čovečanstvo odmah posle tuširanja sutradan ujutru. onda se sutra probudiš oko 4 popodne, vidiš taj papir na podu i na njemu listu: frižiderske pantalone, roze žaba, đakon oposum, trčanje, saksofon finansijska kriogena turbina. na svu sreću, većina ljudi baca takve papire, retki ih daju novinama na objavu. si udata pitam za druga Link to comment
gospa buba Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 ^_^ istrpite me još malo - imam neku hunjavicu i onu najgoru kojotovu temperaturu već 4 nedelje, a zbog posla nikako da ih odležim, nego treskam paracetamole i ostala dozvoljena (časna reč :D) sredstva. vrlo je verovatno da sam kijanjem isposlovala omanji potres mozga pa je verovatno zbog toga. ako sreco, to je sve blagotvorno :D Link to comment
Caligula Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 wow. ovo je kao ono kad se uduvaš kao stoka pa počnu na pamet da ti padaju strava ideje i onda, da ih ne bi slučajno zaboravio, trpajući u usta naizmenično šake čipsa i manč meloua, kreneš frenetično da ih zapisuješ na prvi papir koji ti padne pod ruku, e da bi ih patentirao i unapredio čovečanstvo odmah posle tuširanja sutradan ujutru. onda se sutra probudiš oko 4 popodne, vidiš taj papir na podu i na njemu listu: frižiderske pantalone, roze žaba, đakon oposum, trčanje, saksofon finansijska kriogena turbina. na svu sreću, većina ljudi baca takve papire, retki ih daju novinama na objavu. ali Link to comment
aram Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 si udata pitam za druga au jebenti! nikad kraja iznenadjenjima danas. joshua, ja sad, posle ovoga, ne merem komplimentirat nikako, sve je nekako bledo... Link to comment
Dagmar Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 au jebenti! nikad kraja iznenadjenjima danas. joshua, ja sad, posle ovoga, ne merem komplimentirat nikako, sve je nekako bledo... +1 Link to comment
Ryan Franco Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 si udata pitam za druga za mene jelda Link to comment
MancMellow Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Ćirjaković u Politici o ISIS-u, "snažno oslonjenom na ideju jednakosti," kao jedinoj alternativi neoliberalizmu i kao čuvaru nade da će levica jednog dana njihovim stopama (jer je Cipras već izdao a beogradski levičari ne ustaju iz kreveta pre dva popodne). Prezupčio, jbg. Link to comment
Joshua Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 (edited) bokte, narode, sad jedino da se ispišem sa foruma dok nisam zeznula nešto, pa da me se pamti ko heroja noba koji je okej i helinom drugu. ugl - odspavala konačno 12 sati - sad mi je mnogo bolje. Edited February 19, 2015 by Joshua Link to comment
akibono Posted February 20, 2015 Share Posted February 20, 2015 jednog dana kad se bude pravila knjiga, Enciklopedija Tupavosti, ovo će negde na prve strane ili zadnju koricu da oslika definiciju... "Da vam kažem, ako hoćete da budete nečija udarna pesnica politička, onda ga stavljate na političku funkciju, a ako želite da bude kulturna udarna pesnica, onda ga stavljate u instituciju koja se bavi kulturom i izdavaštvom. Dakle, ja jesam kulturna pesnica ove države."autorka i pesnica JELENA TRIVAN Link to comment
Recommended Posts