akibono Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Problemi sa zakonom nisu sprečili bivšeg voditelja da se telefonski uključi u jutarnji program na TV Pink gde je rekao da će se "vratiti u Srbiju i snositi konsekvence". "I zatvor je za ljude. Ako je Nelson Mandela bio u zatvoru jer se borio za svoja prava, mogu i ja", rekao je Počuča. Link to comment
Weenie Pooh Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Ko je to, onaj što je tukao ženu u odbrani svojih prava? Link to comment
copkillah Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 Predlažem da konsekvenca™ bude eutanazija. Link to comment
Joshua Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 (edited) Ko je to, onaj što je tukao ženu u odbrani svojih prava? onaj rambo što priča ruski po meri svakog čoveka edip - ovaj nije tukao već pozivao na tuču ŽUC u cilju odbrane prava srpske manjine u srbiji. eto, izgleda da je takvim amebama tučem te za tvoje dobro lajtmotiv ^_^ Edited February 17, 2015 by Joshua Link to comment
Аврам Гојић Posted February 17, 2015 Author Share Posted February 17, 2015 (edited) Meni je "fentezi ruski" odličan izraz, usvojio sam ga Edited February 17, 2015 by Грешни Василије Link to comment
Takeshi Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 meni je bilo smesno, kada je nedavno kravcenko iz nis-a, na svom rusko-srpskom izjavio da "saradjuju sa bus pljusom" ^_^ Link to comment
Weenie Pooh Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 onaj rambo što priča ruski po meri svakog čoveka Aaa, ruskiji brat soldat v Ukraina je byvši vjoditelj? Harašo. Nisam shvatio kad si okačila klip da je celebrity, ja mislio neka anonimna budala... Link to comment
Joshua Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 (edited) podseti me sad na ovo taj buspljus :D njir far i aj biljiv su carski ^_^ @ vini sebriliti, nogekako. vodio neke dnevnike po pinku posle bio glasnogovornik ptj-a. poznat po 'gaf' klipu u kome nastavlja da vodi program nakon što se jednoj od koleginica pola seta smandrlja na glavu, na trenutak krene da pomaže al naposletku ipak bira karijeru. Edited February 17, 2015 by Joshua Link to comment
pacey defender Posted February 17, 2015 Share Posted February 17, 2015 pa ovo je bolje od los koloradosa Link to comment
malkin Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 (edited) S jedne strane, snažno oslonjeni na ideje zajedništva, jednakosti i solidarnosti, oni u muslimanskom svetu, ali i na Zapadu, pokrivaju prosto koji je nekada bio rezervisan za danas bezidejnu levicu. S druge strane, oni jedini pružau organizovani otpor i uspevaju ne samo da kontrolišu ogromne teritorije, već i da na njima oživotvore principe koji ne predstavljaju puku modifikaciju neoliberalnog recepta. Zato jedini bauk koji danas kruži Srbijom, Evropom i svetom jeste bauk Islamske države. Idejno bankrotiranim levičarima je mnogo teže nego samouverenim neoliberalima da prepoznaju da nije Cipras već Abu Bakr el Bagdadi konačno pokazao da Margaret Tačer, proročica "kraja istorije", nije bila u pravu kada je tvrdila da alternativa neoliberalizmu više nije moguća. Pored mešavine neverice, straha i gađenja koju bude zastrašujuće slike brutalnosti, Islamska država daje nadu da će se jednog dana pojaviti i neki levičarski bauk. Ćirjaković u Politici o ISIS-u, "snažno oslonjenom na ideju jednakosti," kao jedinoj alternativi neoliberalizmu i kao čuvaru nade da će levica jednog dana njihovim stopama (jer je Cipras već izdao a beogradski levičari ne ustaju iz kreveta pre dva popodne). Edited February 18, 2015 by malkin Link to comment
Lezilebovich Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 ili sam slep ili ne vidim taj deo u današnjoj kolumni. da nije obrisan naknadno ? http://www.politika.rs/rubrike/kolumna-nedelje/Fundamentalisticki-svet-umesto-kosmopolitskog-veka.lt.html Link to comment
malkin Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 nije iz tog teksta, nego iz današnjih novina. nisu još stavili na sajt, ja prepisao. Link to comment
Joshua Posted February 18, 2015 Share Posted February 18, 2015 Ćirjaković u Politici o ISIS-u, "snažno oslonjenom na ideju jednakosti," kao jedinoj alternativi neoliberalizmu i kao čuvaru nade da će levica jednog dana njihovim stopama (jer je Cipras već izdao a beogradski levičari ne ustaju iz kreveta pre dva popodne). wow. ovo je kao ono kad se uduvaš kao stoka pa počnu na pamet da ti padaju strava ideje i onda, da ih ne bi slučajno zaboravio, trpajući u usta naizmenično šake čipsa i manč meloua, kreneš frenetično da ih zapisuješ na prvi papir koji ti padne pod ruku, e da bi ih patentirao i unapredio čovečanstvo odmah posle tuširanja sutradan ujutru. onda se sutra probudiš oko 4 popodne, vidiš taj papir na podu i na njemu listu: frižiderske pantalone, roze žaba, đakon oposum, trčanje, saksofon finansijska kriogena turbina. na svu sreću, većina ljudi baca takve papire, retki ih daju novinama na objavu. Link to comment
Recommended Posts