James Marshall Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Ja krenula da procitam ceo intervju i vec kod prvog pitanja sam odustala, od ovoga moze da se rikne Divim se tvojoj hrabrosti. Ja nisam prebacio uvodnik i sliku, tačnije već me je naslovnica sajta bacila u duboku zebnju. Link to comment
Weenie Pooh Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Bikoviću da li si jebeno slep pored očiju ? koja se bre deca vraćaju u ovu kloaku ? Pa sva. Možda ne telesno i da žive, ali zato duhom i mišlju i zadužbinom Zadužbina, to beše ono kad na apatridskim okupljanjima pitaš hey baby, what's your slava? Link to comment
Amos Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Poseduješ prilično trezvena životna stanovišta i merila koja nisu česta u današnjem društvenom miljeu. Šta je bio okidač u tome da budeš zreliji od vršnjaka? Ne bih mogao da odgovorim na ovo pitanje. Ali hvala na komplimentu. Link to comment
Joe D Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 zreliji je od svog vrsnjaka Link to comment
Malvo Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 intervju kao neki miks njuza i tarzanije Link to comment
Nesh Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 To je duga i bolna smrt. Spolja sve ok, telo zdravo, nova kola, “gajba”, račun u banci ko JMBG, a ti se gušiš i u suzama “gugluješ” slike Ravanice. Uf...ovo je zrelo za reziju Radosa Bajica uz komentar (pripovedanje) Aleksandra Stojanovica. U glavnoj ulozi Milos Bikovic. Link to comment
Joshua Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 (edited) generalizuje - ja recimo kad ridam za srbijom uglavnom guglam mileševu. nije ni dijaspora sva ista! pravda za dijasporu! kakav GMO prazilučki ostajteovde, mati mila... Edited February 11, 2015 by Joshua Link to comment
Weenie Pooh Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Ja znam da apatridi guglaju plazma keks, ali za manastire nisam čuo. Link to comment
pacey defender Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 (edited) Nismo dugo videli šampiona ovog topika, Bikovića Bikoviću da li si jebeno slep pored očiju ? koja se bre deca vraćaju u ovu kloaku ? ostatak intervjua ovaj je na pravom putu da postane novi ivana žigon. Uygred, Biković kaže da se ne razlikuje mnogo od Srbije i ne isključuje mogućnost da jednog dana živi u toj zemlji. Pogađate koja zemlja je u pitanju?! Edited February 11, 2015 by pacey defender Link to comment
Joe D Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Ne slazem se, Ivana Zigon definitivno nije u vinklu, a ovaj je samo pacenik. Link to comment
pacey defender Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 možbiti. mada, niko se nije van vinkla rodio. nature vs nurture dilema. Link to comment
stajebrebilo Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 Nismo dugo videli šampiona ovog topika, Bikovića Bikoviću da li si jebeno slep pored očiju ? koja se bre deca vraćaju u ovu kloaku ? ostatak intervjua Preleteo sam tekst, nisam mogao sve da procitam detaljno, ali mi se ci ni da je ovo u stilu Marlon Branda posle svih snimljenih filmova, na kraju karijere. Ne znam da li se Brankica S. slagala sa ovim njegovim stavovima ?! ps - palica i polica, Link to comment
stajebrebilo Posted February 11, 2015 Share Posted February 11, 2015 bivsa devojka Sebastijanovic pardon na eventualnom nesporazumu Link to comment
Recommended Posts