Jump to content
IGNORED

Dnevni tupan

Аврам Гојић

Recommended Posts

Ja krenula da procitam ceo intervju i vec kod prvog pitanja sam odustala, od ovoga moze da se rikne :isuse:

Divim se tvojoj hrabrosti. Ja nisam prebacio uvodnik i sliku, tačnije već me je naslovnica sajta bacila u duboku zebnju.

Bikoviću da li si jebeno slep pored očiju ? koja se bre deca vraćaju u ovu kloaku™ ?

Pa sva. Možda ne telesno i da žive, ali zato duhom i mišlju i zadužbinom :Hail:

Zadužbina, to beše ono kad na apatridskim okupljanjima pitaš hey baby, what's your slava?

Poseduješ prilično trezvena životna stanovišta i merila koja nisu česta u današnjem društvenom miljeu. Šta je bio okidač u tome da budeš zreliji od vršnjaka?

Ne bih mogao da odgovorim na ovo pitanje. Ali hvala na komplimentu.

:lolol:  :lol:

To je duga i bolna smrt. Spolja sve ok, telo zdravo, nova kola, “gajba”, račun u banci ko JMBG, a ti se gušiš i u suzama “gugluješ” slike Ravanice.

Uf...ovo je zrelo za reziju Radosa Bajica uz komentar (pripovedanje) Aleksandra Stojanovica. U glavnoj ulozi Milos Bikovic.

generalizuje - ja recimo kad ridam za srbijom uglavnom guglam mileševu.

nije ni dijaspora sva ista! pravda za dijasporu!  :fantom:

kakav GMO prazilučki ostajteovde, mati mila...  :isuse:

Edited by Joshua

Nismo dugo videli šampiona ovog topika, Bikovića

Bikoviću da li si jebeno slep pored očiju ? koja se bre deca vraćaju u ovu kloaku™ ?

ostatak intervjua

ovaj je na pravom putu da postane novi ivana žigon. 

Uygred, 

Biković kaže da se ne razlikuje mnogo od Srbije i ne isključuje mogućnost da jednog dana živi u toj zemlji.

Pogađate koja zemlja je u pitanju?!

Edited by pacey defender

Nismo dugo videli šampiona ovog topika, Bikovića

ostatak intervjua

Preleteo sam tekst, nisam mogao sve da procitam detaljno, ali mi se ci ni da je ovo u stilu Marlon Branda posle svih snimljenih filmova, na kraju karijere. Ne znam da li se Brankica S. slagala sa ovim njegovim stavovima ?!

ps - palica i polica,  :isuse: