malkin Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 @pejsi najverovatnije ne misli na premijera, jer premijer je država, a interes države je jedino što nam je ostalo od autentičnih interesa. valjda to misli. a šta su to interesi države koji nisu suštinski povezani sa interesima građana, to boga pitaj. ima i ono misteriozno pominjanje autoritarnog režima, u zagradi i pod navodnicima. jel on to hoće da kaže da samo postojanje (ili pominjanje?!) civilne kontrole kao mehanizma za ograničavanje moći države podrazumeva da se država shvata kao autoritarna? nije im prvi put, ali strašno šta Politika objavljuje. Link to comment
malkin Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Tekst je govno, ali Radun sam sebe otvara kritici. Pitati ga treba sta su to interesi drzave ako javni interes ne postoji? Logicno se namece vlast, i voila, Radun panovan. pa da, tačno tako. neverovatno je koliko su naprednjaci tanki kad je u pitanju poznavanje osnovnih demokratskih procedura, principa, institucija i običaja. gde god ih zagrebeš prave i pričaju gluposti. neka i bude da to sve potiče od čistog neznanja, sa ovom količinom moći koju imaju u državi to čini vrlo zeznutu kombinaciju. Link to comment
malkin Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Krle, keks za konja. najkraći put do slobode misli je kroz zabranu! anti-pamet ftw. Link to comment
gospa buba Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 ziv ce se namisli ^_^ Link to comment
MancMellow Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 pa zabranite mu vise nesto, ovo je neizdrzivo Link to comment
Joshua Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 (edited) a jel tvitvnuo krstić kad planira da počne da misli? imam novi prilog, mada nije toliko tupan koliko kvalitetan komad budaletine od kovanog gvožđa: Na snimku koji je objavljen u sredu na sajtu Jutjub prikazani su Počuča i još jedan mladić, pod punom ratnom opremom, koji objašnjavaju razloge boravka u Ukrajini i navode da se bore protiv "vaskrslog fašizma". Počuča, nekadašnji novinar i voditelj, uz reči "jedna krv, jedna vera" objašnjava da su veze Srbije i Rusije vekovne, da su "ruska braća" pomogla srpskoj u ratu, i da je to "dug koji vraćamo". "Naš dug je da pomognemo kada je loše ovde u Novorusiji, kada je fašizam vaskrsnuo i da ratujemo protiv istog neprijatelja kao pre 70 godina", rekao je Počuča. Počuča nosi uniformu na čijem rukavu je prišivena srpska zastava, a prilikom predstavljanja rekao je da mu je ratno ime "Grizli". Drugi mladić koji se predstavio kao "Đakon", kaže da dolazi iz Novog Sada. novorusija i vaskrsli fašizam. lebe mekani... đakona izgleda ovekovečilo usred egzorcizma... ^_^ juuuu. ima i video na fantazi ruskom. https://www.youtube.com/watch?v=ioHB9Os56Cc Edited February 6, 2015 by Joshua Link to comment
Weenie Pooh Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Nisam ni znao da ovako dobro razumem ruski, jebote "...mani, novac, pare, dolari, kak god nazjovet." Bravo ja Link to comment
MancMellow Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 pa to je ono...benziska pumpa na ruskom - benzinskaja pumpaja na nemackom - benziniše pumpe godori srpski da te razume ceo svet Link to comment
Singer Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 a italijanski? pumpino benzino Link to comment
Joshua Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 godori srpski da te razume ceo svet HODOR ^_^ Link to comment
stajebrebilo Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 a italijanski? pumpino benzino grcki benzinaki pumpaki :-) eto, morao sam ps i ja sam onaj ruski razumeo... Link to comment
Takeshi Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 Jelena bin Drai podržala nasilnika Nekadašnja misica, Jelena Jakovljević bin Drai oglasila se na Instagramu povodom napada Vlade na Anu Mariju i dala sramnu izjavu! - I muškarci su žrtve nasilja! Policija i sudovi ovaj problem ne shvataju ozbiljno. Ovo je trenutno aktuelna tema u Srbiji. Imam svoje mišljenje i svom snagom stojim na strani Vladimira Stanojevića. Zlostavljanje muškaraca je češće nego što se misli. Oko 40 odsto porodičnog nasilja je nasilje žena nad muškarcima - napisala je ona. pravi trenutak da se pokrene tema... iz harema. Link to comment
ToniAdams Posted February 9, 2015 Share Posted February 9, 2015 meni ovo njegovo zvuci ko bugarski. da nije u bugarskoj? Link to comment
Recommended Posts