Shan Jan Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Da a poznato je koliko su nacisti bili ljubitelji LGBT populacije. Pa oni su sterilisali svakog ko je imao makar tracak nesavrsenstva. BTW, slatko je ovo insuiniranje da ce doci veliki rat koji ce da pocisti mrske naci-pedere. Skroz na liniji SPCovske bozje kazne zbog parade ponosa. Link to comment
Krampa Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Kad govorimo o sličnostima dva vremena, interesantno je da je pred Drugi svetski rat Berlin prednjačio u promociji i podršci LGBT populacije. Jer je, na neki način, ondašnja nacistička Nemačka, o kojoj govori i "Kainov ožiljak", propagirala tu vrstu slobode i opredeljenja. Mi danas, takođe, živimo u vreme u kojem nije dovoljno da prema LGBT budete ravnodušni, već morate biti apsolutno "za"! Jer, ako niste apsolutno "za", to znači da ste apsolutno "protiv". Dakle, od nas se danas očekuje da budemo isključivi i po tom pitanju. Ni na ličnom, ni na društvenom, ni na političkom planu - nije nam dozvoljeno da budemo neutralni, pa ni da na sva pitanja ne moramo uvek imati odgovor. - Jug Radivojević, istoričar-amater al dobro...ipak pise istoricar-amater Link to comment
bigvlada Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Jebote, ovi slali homoseksualce, Jevreje, mentalno obolele, komuniste i ostale političke protivnike u logore i pre rata a on drvi o otvorenosti. Hmm, da li je negiranje zločina krivično delo ako se negiranje odnosi na drugu državu? Link to comment
akibono Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Čovek je autor i umetnik, gledao film Kabare ranije kad je studirao, video tamo i geja i nacistu, u istom kadru, pisalo ispod 1930 i neka.... dosta mu, naučio lekciju iz istorije, dobio inspiraciju Realno te prve dve rečenice nisu za ovu temu, previše je ona meka po svojoj definiciji za ovakve bisere. Link to comment
Venom Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 (edited) Jezivo. edit: pripada ovom topicu, jer se ne radi o gluposti, pa da mu kazemo glupan, nego bas o tuposti, lenjosti, odsustvu zelje da se zna bilo sta o bilo cemu. Sve on zna, tu i tamo je nasao tri cetiri dela i sklopio puzle od 1000 delova. Imbecil. Edited February 3, 2015 by Venom Link to comment
Topola Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 o kojoj govori i "Kainov ožiljak" nije "Kabare", evo gde se mučenik obavestio. Čak sam uveren da nije ni čitao to đubre već je odgledao predstavu preksinoć na RTS2 Link to comment
ljuttko Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 (edited) nije "Kabare", evo gde se mučenik obavestio. Čak sam uveren da nije ni čitao to đubre već je odgledao predstavu preksinoć na RTS2 Hmm, Topolo ne paziš na času, on je to režirao Edited February 3, 2015 by ljuttko Link to comment
Weenie Pooh Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 Upravo :D Izvinjavam se što sam u šali napisao da je istoričar-amater, čovek je naravno pozorišni reditelj. U "Kainovom ožiljku" se više priča o nacističkom guzojebanju nego npr. o istrebljenju Jevreja... Link to comment
Topola Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 (edited) Hmm, Topolo ne paziš na času, on je to režirao kuku lele, nuto mene blama... Utoliko gore. Može u sledećem turnusu da izrežira i "Konstantinovo raskršće" pa da shvatimo i kako naciste ustvari nije interesovalo ništa drugo osim potere za izgubljenim kovčegom... Mislim, stvarno, čitava priča je takav dreš - od lažneknjige, mentolske predstave, loše glume u šabačkom pozorištancetu, okupljenog cremedelacrem-a i Amaterovih posledičnih izjava - da je nemoguće ne odreagovati bilo čime osim gnušanjem. Edited February 3, 2015 by Topola Link to comment
Joshua Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 (edited) krle the idol? aha. sori, zaboravila i da sam postavila. idol može komotno biti pinovan unutar topika. ^_^ Upravo :D Izvinjavam se što sam u šali napisao da je istoričar-amater, čovek je naravno pozorišni reditelj. U "Kainovom ožiljku" se više priča o nacističkom guzojebanju nego npr. o istrebljenju Jevreja... pa dobro - promenio čovek rakurs. ne možemo svi stalno isto da diplimo, dosadi... -_- Edited February 3, 2015 by Joshua Link to comment
yolo Posted February 3, 2015 Share Posted February 3, 2015 (edited) Jeste li za malo soli? "Muzika je kao so, nije to ništa neophodno, nije to ni hrana, ni seks, ni voda. Da, baš kao so, može i bez nje, ali je malo bljutavo. Podsetili su me na veliki jubilej "Dugmeta", a onda sam pomislio da to nije ni tako malo. Nemate osećaj da je "Bijelo dugme" nešto što je preminulo, pa ga sada treba podgrevati. Ipak je to živo. "Bijelo dugme" se menjalo uvek, a za tih 40 godina se sve promenilo - promenila se država, promenili su se ljudi, nemoguće je da je "Bijelo dugme" ostalo isto. Krenuo sam od toga da bi "Dugme" izgledalo danas baš onako kako ga ja sviram, jer sve manje uživam u električnoj gitari i sve više volim trube." Mis'im, covek je sve samo ne tupan ali ko ga jebe kad lupeta. A mator, umesto da cuti i broji suske. Edited February 3, 2015 by yolo Link to comment
malkin Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 glup. glup i zao. i piše za najstariji dnevni list na Balkanu. Кога и чије интересе штити заштитник грађана ако се министарство одбране, војска, министри попут Дачића, оглашавају да су војска и држава угрожене од напада и оркестриране кампање. Да се разумемо, неко увек штити нечије интересе, неке интересне групације или институције, а то се маскира „заштитом интереса земље и грађана”. Код нас постоји интерес државе или оног што је од ње остало током неколико деценија транзиције. Постоје и интереси тајкуна и, на крају, интереси моћних странаца о којима се најчешће само шапуће. Како заштитник грађана није у овој ситуацији на страни владе и државних институција, а очигледно да тајкуни, такође, нису заинтересована страна, остаје логично да је заштитник грађана заправо заштитник интереса неких других. Као човек који је направио каријеру у ОЕБС-у. Он је и као прозападни експерт за безбедносна питања заговарао цивилну контролу власти као начин ограничавања моћи државе (додуше то је дефинише као „ауторитарни режим”) у времену глобализације и евроатлантских интеграција. Кад видимо које су то НВО промптно и агресивно скочиле у заштиту „заштитника”, а против вођства Војске Србије, добијамо јаснију слику шта се дешава иза привидно процедуралних надгорњавања заштитника и министра. ceo tekst je spektakularan, ali ovo prodavanje muda za bubrege pod prividom zaključivanja je vrhunac. on ili ne razume kako se štite interesi građana kad se država privoljava transparentnosti ili je 1 zlo govno koje je dobilo zadatak da denuncira izdajnika Jankovića. ili oba. Link to comment
salerokada Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 glup. glup i zao. i piše za najstariji dnevni list na Balkanu. ceo tekst je spektakularan, ali ovo prodavanje muda za bubrege pod prividom zaključivanja je vrhunac. on ili ne razume kako se štite interesi građana kad se država privoljava transparentnosti ili je 1 zlo govno koje je dobilo zadatak da denuncira izdajnika Jankovića. ili oba. Oko ovoga nema sumnje. Svaki Radunov učinak na koji naletim je zamena teze i odbrana premijera i države. Link to comment
pacey defender Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Да се разумемо, неко увек штити нечије интересе, неке интересне групације или институције, а то се маскира „заштитом интереса земље и грађана”. Код нас постоји интерес државе или оног што је од ње остало током неколико деценија транзиције. Постоје и интереси тајкуна и, на крају, интереси моћних странаца о којима се најчешће само шапуће. Како заштитник грађана није у овој ситуацији на страни владе и државних институција, а очигледно да тајкуни, такође, нису заинтересована страна, остаје логично да је заштитник грађана заправо заштитник интереса неких других. Ova logika iz citata može da prođe samo kod debila. Kada kaže "neko uvek štiti nečije interese.........a to se maskira zaštitom interesa zemlje i građana", da li misli i na premijera? Vučić često govori da sve što radi, radi u našem najboljem interesu. Dalje, citat može da se obrne ovako: Постоје и интереси тајкуна и, на крају, интереси моћних странаца о којима се најчешће само шапуће. Како влада и државне институције нису у овој ситуацији на страни заштитника грађана, а очигледно да тајкуни, такође, нису заинтересована страна, остаје логично да су влада и државне институције заправо заштитници интереса неких других. Link to comment
Budja Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 glup. glup i zao. i piše za najstariji dnevni list na Balkanu. ceo tekst je spektakularan, ali ovo prodavanje muda za bubrege pod prividom zaključivanja je vrhunac. on ili ne razume kako se štite interesi građana kad se država privoljava transparentnosti ili je 1 zlo govno koje je dobilo zadatak da denuncira izdajnika Jankovića. ili oba. Tekst je govno, ali Radun sam sebe otvara kritici. Pitati ga treba sta su to interesi drzave ako javni interes ne postoji? Logicno se namece vlast, i voila, Radun panovan. Link to comment
Recommended Posts