Frank Pembleton Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Popara, ali dosao bih sebi tek kad je pojedem...
Singer Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Pohovano belo meso i pire krompir + 'ladna sopska salata pa da mrem!
*edited by mod Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 Miris pekare, komplet lepinja, pecenje, krilca ali da su ultra ljuta.Volim i big mek obrok ali nesto mi nema miris koji budi iz sna.
pt 2.0 Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 postoji hrana koja me je budila iz sna, redom:1. kajgana sa sirom ili omlet preliven preko tanusno isecene slaninice2. ruska i bela torta 1.1. znaci kad god da dodjem, odakle god da dodjem, ja otvorim oci oko deset, porcija ruske, parce torte i kafa, i ponovo zaspem dok gude ovi u becu.3. sarma koja se krckala celu noc. sanjam je dok spavam, i onda jedem ujutru, medaljoncici kao dusa mekani...moram otici sa ovog pdfa, udavicu se baleci...
boshoku Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 slajsovan, vruć baget, sa slatkom pavlakom, sprinkl ov lajm, deš of kapari, i dimljenim lososom - sveže ceđeni sok od pomorandže, on d sajdtenk ju, kam agen
Miljenko Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Pasulj prebranac, strudla sa makom, pita sa visnjama.
nenad Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 капљевина (јагњећа моча)ja bih to iz case pio....
Valk Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Samo hrana koju su mi spremale pokojne bake. Od nane iz Šumadije: vruć domaći hleb, namazan mladim kajmakom (ja ga zovem "mokri") i prekriven pršutom.Od bake iz Krajine: žuta cicvara na bosanski način, masna i slana od starog kajmaka. Za ostala buđenja vrlo rado otkidam glavu.
aram Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 ja sam covek jednostavan, mene budi recenica "hajde da jedes".
Lancia Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Samo hrana koju su mi spremale pokojne bake.Od nane iz Šumadije: vruć domaći hleb, namazan mladim kajmakom (ja ga zovem "mokri") i prekriven pršutom.Od bake iz Krajine: žuta cicvara na bosanski način, masna i slana od starog kajmaka.Za ostala buđenja vrlo rado otkidam glavu.huh, za ovo boldovano :( kod moje bake to zvalo 'židina'.
Recommended Posts