Jump to content

da li postoji hrana koja bi vas probudila iz sna

Featured Replies

Kavurma

Popara, ali dosao bih sebi tek kad je pojedem...

Pohovano belo meso i pire krompir + 'ladna sopska salata pa da mrem!

Pasulj, u trenutku kada se zaprzava

Miris pekare, komplet lepinja, pecenje, krilca ali da su ultra ljuta.Volim i big mek obrok ali nesto mi nema miris koji budi iz sna.

postoji hrana koja me je budila iz sna, redom:1. kajgana sa sirom ili omlet preliven preko tanusno isecene slaninice2. ruska i bela torta 1.1. znaci kad god da dodjem, odakle god da dodjem, ja otvorim oci oko deset, porcija ruske, parce torte i kafa, i ponovo zaspem dok gude ovi u becu.3. sarma koja se krckala celu noc. sanjam je dok spavam, i onda jedem ujutru, medaljoncici kao dusa mekani...moram otici sa ovog pdfa, udavicu se baleci...

jagnjetina, vruca,prstaci na buzaru (belu)....

капљевина (јагњећа моча)

slajsovan, vruć baget, sa slatkom pavlakom, sprinkl ov lajm, deš of kapari, i dimljenim lososom - sveže ceđeni sok od pomorandže, on d sajdtenk ju, kam agen :piggy:

Pasulj prebranac, strudla sa makom, pita sa visnjama. :piggy:

капљевина (јагњећа моча)
ja bih to iz case pio....

Samo hrana koju su mi spremale pokojne bake. Od nane iz Šumadije: vruć domaći hleb, namazan mladim kajmakom (ja ga zovem "mokri") i prekriven pršutom.Od bake iz Krajine: žuta cicvara na bosanski način, masna i slana od starog kajmaka. Za ostala buđenja vrlo rado otkidam glavu.

ja sam covek jednostavan, mene budi recenica "hajde da jedes".

Samo hrana koju su mi spremale pokojne bake.Od nane iz Šumadije: vruć domaći hleb, namazan mladim kajmakom (ja ga zovem "mokri") i prekriven pršutom.Od bake iz Krajine: žuta cicvara na bosanski način, masna i slana od starog kajmaka.Za ostala buđenja vrlo rado otkidam glavu.
huh, za ovo boldovano :( kod moje bake to zvalo 'židina'.