August 26, 201311 yr Miris pekare, komplet lepinja, pecenje, krilca ali da su ultra ljuta.Volim i big mek obrok ali nesto mi nema miris koji budi iz sna.
August 26, 201311 yr postoji hrana koja me je budila iz sna, redom:1. kajgana sa sirom ili omlet preliven preko tanusno isecene slaninice2. ruska i bela torta 1.1. znaci kad god da dodjem, odakle god da dodjem, ja otvorim oci oko deset, porcija ruske, parce torte i kafa, i ponovo zaspem dok gude ovi u becu.3. sarma koja se krckala celu noc. sanjam je dok spavam, i onda jedem ujutru, medaljoncici kao dusa mekani...moram otici sa ovog pdfa, udavicu se baleci...
August 27, 201311 yr slajsovan, vruć baget, sa slatkom pavlakom, sprinkl ov lajm, deš of kapari, i dimljenim lososom - sveže ceđeni sok od pomorandže, on d sajdtenk ju, kam agen
August 27, 201311 yr Samo hrana koju su mi spremale pokojne bake. Od nane iz Šumadije: vruć domaći hleb, namazan mladim kajmakom (ja ga zovem "mokri") i prekriven pršutom.Od bake iz Krajine: žuta cicvara na bosanski način, masna i slana od starog kajmaka. Za ostala buđenja vrlo rado otkidam glavu.
August 27, 201311 yr Samo hrana koju su mi spremale pokojne bake.Od nane iz Šumadije: vruć domaći hleb, namazan mladim kajmakom (ja ga zovem "mokri") i prekriven pršutom.Od bake iz Krajine: žuta cicvara na bosanski način, masna i slana od starog kajmaka.Za ostala buđenja vrlo rado otkidam glavu.huh, za ovo boldovano :( kod moje bake to zvalo 'židina'.