September 9, 201311 yr katastrofalni izlasci na mrezu novaka, smec u wta stilu... nema sta da trazi protiv ovog smaraca sa ovakvim pristupom. uzas.
September 9, 201311 yr da ga umori. zna se koliko siroti rafica energije ulaze u svoje predivne forhende.
September 9, 201311 yr Izgubi Novak lagano prvi set.Odoh na spavanje, dragi forumaši, želim vam laku noć.Ako se ovde i desi nekakvo čudo, gledaću ga sutra u reprizi
September 9, 201311 yr voleo bi da znam sta je u djokovicevoj glavi kada krene da pravi ove dzim kerijevske face.
September 9, 201311 yr voleo bi da znam sta je u djokovicevoj glavi kada krene da pravi ove dzim kerijevske face.mozda "sto cu ja ovdje koji moj?"
September 9, 201311 yr ne koncentriše se na svoju igru nego se upasivio i kao ne razume što ne uspeva da igra kako hoće.danas neće biti dosta da pokaže igru koju zna... mora da se kocka i tačka
September 9, 201311 yr jbt, novace, ako ti se ne igra, predaj. da ne blejim do jutra u ovaj televizor.
September 9, 201311 yr jbt, novace, ako ti se ne igra, predaj. da ne blejim do jutra u ovaj televizor. +1 Sent from my Windows Phone 8 using Tapatalk
September 9, 201311 yr mora da smanji jebene greskea i sad sam veliku mudrost rekao, u pmne pizdi, igraj. vidis da mozes