Zaz_pi Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Sta pokusava Djokovic sa ovim slanjem loptica na Nadalov fh?
Lloyd Wyman Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 katastrofalni izlasci na mrezu novaka, smec u wta stilu... nema sta da trazi protiv ovog smaraca sa ovakvim pristupom. uzas.
renne Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 biće ovo najkraće finale u istoriji USOPENA
Pantelija jr Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 da ga umori. zna se koliko siroti rafica energije ulaze u svoje predivne forhende.
Arkadija Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Izgubi Novak lagano prvi set.Odoh na spavanje, dragi forumaši, želim vam laku noć.Ako se ovde i desi nekakvo čudo, gledaću ga sutra u reprizi
Pantelija jr Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 pa moras li da ga castis na set loptu, krv ti jebem?
yolo Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 voleo bi da znam sta je u djokovicevoj glavi kada krene da pravi ove dzim kerijevske face.
Max Morlock Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 Jebote, ovo se pretvorilo u nadigravanje tipa S. Williams - S. Errani
Pantelija jr Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 voleo bi da znam sta je u djokovicevoj glavi kada krene da pravi ove dzim kerijevske face.mozda "sto cu ja ovdje koji moj?"
mlatko Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 ne koncentriše se na svoju igru nego se upasivio i kao ne razume što ne uspeva da igra kako hoće.danas neće biti dosta da pokaže igru koju zna... mora da se kocka i tačka
Lloyd Wyman Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 jbt, novace, ako ti se ne igra, predaj. da ne blejim do jutra u ovaj televizor.
LudiKure Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 jbt, novace, ako ti se ne igra, predaj. da ne blejim do jutra u ovaj televizor. +1 Sent from my Windows Phone 8 using Tapatalk
Pantelija jr Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 mora da smanji jebene greskea i sad sam veliku mudrost rekao, u pmne pizdi, igraj. vidis da mozes
Pantelija jr Posted September 9, 2013 Posted September 9, 2013 ok, ovo znaci da rafica uzima brejk odmah u sljedecem gemu
Recommended Posts