duda Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 wawa tuce na sve ili nista, al' sto je najgore, uglavnom ispada sveNaravno da nikad ne zavisi tok meca od samo jednog igraca, ali onaj prvi set je novak odigrao ispod svakog nivoa, pa oko toga ne bi trebalo da bude nesuglasica ovvde
Max Morlock Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Kad Novak krene sa ovim dvostrukim uzdasima "Ua-a" onda se zna da je došlo krajnje vreme...
James Marshall Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 (edited) Đoković trenutno djeluje triput svježije od Vavrinke, na stranu Vavini problemi, jedino trenutno Đoković kao da je u dilemi da li da lomi protivnika šetanjem po ćoškovima, jakim udarcima, agresijom ili da ga iznuruje dok ovaj ne umre na terenu, pa malo s vremena na vrijeme ziheraši ali ne vidim da ovom Vava može da izgura do kraja. Edited September 7, 2013 by NekoIzMase
mlatko Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Steta za ovaj treci gejm... a jos se igra, uh sto mrzim livescore "gledanje" tenisa, nervira brate. sestro. odo ja kuci polako
duda Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 a meni bas izgleda ko da nole ne moze da disedoduse, gledam na nekom krsu od tv-a
Muwan Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Ako ovaj meč bude dobio igrač koji izgubi ovaj nevidjen gem, to će biti demonstracija najveće mentalne snage koju sportista može da izvuče iz sebe.
Muwan Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Hm, gem je izgubio ovaj što već vuče težak problem u glavi. To njegov zadatak čini još težim, mada mu se ovaj drugi propisno odužio i sa 63 UE ga ostavio u životu.
duda Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 jel' ono stanislas ima grceve ?tako mi se ucunilo, iako i dalje udara ko poblesavio
James Marshall Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 jel' ono stanislas ima grceve ?tako mi se ucunilo, iako i dalje udara ko poblesavioStanislas je valjda bio i na medical tajmu, prebacivao sam na košarku pa nisam ispratio skroz
duda Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 jel' ono stanislas ima grceve ?tako mi se ucunilo, iako i dalje udara ko poblesavio
SNARC Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 fala Petru Dobrnjcu..aj sad, zapni..ima nas koji bi da idemo po kafanama.
Recommended Posts