hooyadahoo Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 jok. mislim da ce pre fizicki nego psihicki da se raspadne. novakov 2. set je ko jedan od onih iz 2011. nisam ga dugo video ovako da igra u velikim mecevima.
freakns Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 auh, ovo je bilo jebeno... sace trebati skupiti snage i vratiit se... vrlo dobar tenis, tek malo losiji od AO meca
freakns Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Wawa poceo da przi najgore... da vidimo moze li ga Njole iskontrolisati. prva dva servis gema mogu da odluce mec
Muwan Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 41-31 za Wawrinku u UE. Već bi bio pod tušem i opuštao se za finale, samo da nema problem u glavi.
freakns Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 keep it calm :)neverovatno je da covek ima mentalnu snagu da ne panici kada ovaj pocne da ide na sve ili nista, i hoce ga usput ! sada ga odmah breaknuti da ga drzi pod kontrolom, jer ovo moze da postane muchos zajebanos
freakns Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 op op, dupla za break ! ajmo sada, stisni ovo jebemu. nema vise opustanja ni najmanje
nenad Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 ma koje opustanje, vavrinka danas igra tako da bi verovatno dobio bilo kog drugog igraca na svetu lagano 3:0 (osim rafe, naravno).a novak ce ga dobiti.
mlatko Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Ovi "Jutarnji" termini na USO ne leze bash ovim ulenjenim taljentima.. ali da se jos izvuci..
Time Crisis Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Novaku jutarnji termini nisu ležali nikad i nigde koliko se sećam :P Kako god, biće vrlo srećan ako uspe da se izvuče iz ovog meča kao pobednik :)
Muwan Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Wawrinka nije onaj dominator od pre dva dana. Očigledno ima problem u glavi. Provući će se zahvaljujući duplo većem broju vinera ali sa 53 UE nema šta da traži protiv Nadala.
freakns Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 auh, kakav su ovi tenis poceli da igraju... puca se iz svih oruzja !
harper lee Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Wawrinka nije onaj dominator od pre dva dana. Očigledno ima problem u glavi. Provući će se zahvaljujući duplo većem broju vinera ali sa 53 UE nema šta da traži protiv Nadala.Koliko ja vidim za sada, Vavrinka je gotov da padne i ugasi se a Novak pokazuje da sam jeo govna za ona bickla oko Monte Karla. Moze biti da je nesto trenutno ali kako se meni cini ovo Vavrinka ne moze da dobije, moze samo Novak da se samoubije. Ipak, najverovatniji scenario je da cemo gledati Novaka u finalu.
Recommended Posts