renne Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 Eto ga 6:2, već 14 OEПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
freakns Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 jebote, mislim da ovako los set na GS nije odigrao jedno 4-5 godina
renne Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 Pa kad je takva i na terenuПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
Time Crisis Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Ovo već nema veze s pripremom i teranjem bicikla... totalni mentalni raspad.
Arkadija Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Malo se zadržim u gradu, a ono ovo :isuse:Jel to mentalno puko, ili je nešto drugo?
Muwan Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Wawrinka ništa posebno? Čovek igra skoro bez greške, Djovak mu pomaže iz sve snage ali i sa mnogo boljom igrom bi teško dobio ovaj set. Ovaj lik je demontirao Murrayja u 1/4 i bori se za krunu najbolje sezone u karijeri, tako da svakome ko misli da ovde ništa ne zavisi od njega već isključivo od Djovakove glave, preporučujem da odigra sat vremena tenisa na najbližem terenu i javi nam koliko je sve zavisilo samo i isključivo od sopstvene mentalne snage i ničega drugog. Mislim, malo manje nipodaštavanja mogućmosti i želje ostalih učesnika na turu ne bi bilo naodmet.
freakns Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 minimalno je podigao nivo, ali i dalje samo pimpla, jos nije poceo valjano da udara po loptici... al dobro, makar ne izbacuje svaku drugu u aut, pa ce vremenom doci i agresivnost valjda
Čutura Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Wawrinka ništa posebno? Čovek igra skoro bez greške, Djovak mu pomaže iz sve snage ali i sa mnogo boljom igrom bi teško dobio ovaj set. Ovaj lik je demontirao Murrayja u 1/4 i bori se za krunu najbolje sezone u karijeri, tako da svakome ko misli da ovde ništa ne zavisi od njega već isključivo od Djovakove glave, preporučujem da odigra sat vremena tenisa na najbližem terenu i javi nam koliko je sve zavisilo samo i isključivo od sopstvene mentalne snage i ničega drugog.Mislim, malo manje nipodaštavanja mogućmosti i želje ostalih učesnika na turu ne bi bilo naodmet.jeste, 4df imaju veze sa vavrinkom, ja ne znam sta vi gledate ljudi..
freakns Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 OK, ovo je vec pocelo da lici na tenis. sada su obojica podigli nivo
freakns Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 Pa je l' su te 4 df odlučile set?nisu, ali 14 neiznudjenih gresaka jesu.ovo u drugom setu je svemirski tenis u odnosu na ono sto su osigrali u prvom
renne Posted September 7, 2013 Author Posted September 7, 2013 Pa odlučilo je 14 UE, tu se Waw ništa nije pitaoПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
hooyadahoo Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 jbte nole igra doyaya prethodna 2 gema i nista ne moze. standa otkida. svemirski tenis.
Čutura Posted September 7, 2013 Posted September 7, 2013 ovo nocas je stvarno izgledalo dobro al ne bih pridavao previse znacaja lakim pobedama u ranim rundama. ove godine je tako bilo na svim turnirima koje je igrao, problemi su isplivavali kada naidje na igraca za koga zna/veruje da moze da mu napravi problem. do cetvrtfinala, pogotovo nakon ciscenja zreba od juce, on nema zbog koga da brine i to ce cenim biti lagana setnja, posle cemo videti dal mu je fibak bas toliko pomogao da se sabere koliko prica okolo.ne volim kada sam u pravu u ovakvim situacijama, al nije mi jasno da vecina ovde nije prepoznala isto :(
Recommended Posts