September 7, 201311 yr Malo se zadržim u gradu, a ono ovo :isuse:Jel to mentalno puko, ili je nešto drugo?
September 7, 201311 yr Wawrinka ništa posebno? Čovek igra skoro bez greške, Djovak mu pomaže iz sve snage ali i sa mnogo boljom igrom bi teško dobio ovaj set. Ovaj lik je demontirao Murrayja u 1/4 i bori se za krunu najbolje sezone u karijeri, tako da svakome ko misli da ovde ništa ne zavisi od njega već isključivo od Djovakove glave, preporučujem da odigra sat vremena tenisa na najbližem terenu i javi nam koliko je sve zavisilo samo i isključivo od sopstvene mentalne snage i ničega drugog. Mislim, malo manje nipodaštavanja mogućmosti i želje ostalih učesnika na turu ne bi bilo naodmet.
September 7, 201311 yr minimalno je podigao nivo, ali i dalje samo pimpla, jos nije poceo valjano da udara po loptici... al dobro, makar ne izbacuje svaku drugu u aut, pa ce vremenom doci i agresivnost valjda
September 7, 201311 yr Wawrinka ništa posebno? Čovek igra skoro bez greške, Djovak mu pomaže iz sve snage ali i sa mnogo boljom igrom bi teško dobio ovaj set. Ovaj lik je demontirao Murrayja u 1/4 i bori se za krunu najbolje sezone u karijeri, tako da svakome ko misli da ovde ništa ne zavisi od njega već isključivo od Djovakove glave, preporučujem da odigra sat vremena tenisa na najbližem terenu i javi nam koliko je sve zavisilo samo i isključivo od sopstvene mentalne snage i ničega drugog.Mislim, malo manje nipodaštavanja mogućmosti i želje ostalih učesnika na turu ne bi bilo naodmet.jeste, 4df imaju veze sa vavrinkom, ja ne znam sta vi gledate ljudi..
September 7, 201311 yr Pa je l' su te 4 df odlučile set?nisu, ali 14 neiznudjenih gresaka jesu.ovo u drugom setu je svemirski tenis u odnosu na ono sto su osigrali u prvom
September 7, 201311 yr Author Pa odlučilo je 14 UE, tu se Waw ništa nije pitaoПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
September 7, 201311 yr jbte nole igra doyaya prethodna 2 gema i nista ne moze. standa otkida. svemirski tenis.
September 7, 201311 yr ovo nocas je stvarno izgledalo dobro al ne bih pridavao previse znacaja lakim pobedama u ranim rundama. ove godine je tako bilo na svim turnirima koje je igrao, problemi su isplivavali kada naidje na igraca za koga zna/veruje da moze da mu napravi problem. do cetvrtfinala, pogotovo nakon ciscenja zreba od juce, on nema zbog koga da brine i to ce cenim biti lagana setnja, posle cemo videti dal mu je fibak bas toliko pomogao da se sabere koliko prica okolo.ne volim kada sam u pravu u ovakvim situacijama, al nije mi jasno da vecina ovde nije prepoznala isto :(