Jump to content
IGNORED

US Open PbP

renne

Recommended Posts

Posted

TooooПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

• Replies 761
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• freakns

70

• renne

58

• harper lee

52

• duda

43

Top Posters In This Topic

Posted

e ovo nisam ocekivao... kvalitetno ga je razvalio ;)

Posted

Pa jel to bilo 6:2 u trećem? Au, Marej je, očigledno, posle osvojenog Vimbldona sebe video na Korzici a ne u finalu USO :lolol::lol::naughty:

Posted
Pa jel to bilo 6:2 u trećem? Au, Marej je, očigledno, posle osvojenog Vimbldona sebe video na Korzici a ne u finalu USO :lolol::lol::naughty:
Udarao je lopticu kao da je posljednji put kvalitetno jeo na Vimbldonu. Kakav nedostatak energije u igri, nevjerovatno. Ne znam ni na koju je foru i ove gemove osvojio, na čisti kvalitet od prije, sigurno ne na pristup. Mrljavio je za sve pare.
Posted

Izgubi čovek 1640 poJena!Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Posted

Tako mu i treba kad nije vozio biciklu oko Monte Karla :)

Posted

kakav smor jbte, sten ga je otreso ko marej djoku onomad

Posted

Mari nije imao ni jednu jedinu brejk loptu danas :huh:

Posted

Švica izgubila kralja ali dobila zauzvrat žderača Sirevauzgred: Njole solidno izgleda zasada, 3-1

Posted

Nisu valjda stvarno u stabu juznog mislili da imaju sansi sa ovakvom taktikom. Pimplanjem protiv Novaka :isuse:

Posted

I drugi set spakovan, malo se pri kraju prvog opustio ali oma stisno gas. Juzni je na izmaku snaga cini mi se, bekend mu se ne vidi skoro...

Posted (edited)

pa jbt, opet je prebacio u defanzivni mod i dozvoljava misi da ga napucava sa svih strana, sta li se desava u njegovoj glavi da mi je znatii ode set :isuse:

Edited by Takanohana
Posted

Podrzavam bilo sta da se desi samo da gledam malo dobrog tenisa u novakovim mecevima. Kad sam vec uskracen za mec Djokovic-Del Potro.