September 5, 201311 yr Pa jel to bilo 6:2 u trećem? Au, Marej je, očigledno, posle osvojenog Vimbldona sebe video na Korzici a ne u finalu USO
September 5, 201311 yr Pa jel to bilo 6:2 u trećem? Au, Marej je, očigledno, posle osvojenog Vimbldona sebe video na Korzici a ne u finalu USO Udarao je lopticu kao da je posljednji put kvalitetno jeo na Vimbldonu. Kakav nedostatak energije u igri, nevjerovatno. Ne znam ni na koju je foru i ove gemove osvojio, na čisti kvalitet od prije, sigurno ne na pristup. Mrljavio je za sve pare.
September 6, 201311 yr Švica izgubila kralja ali dobila zauzvrat žderača Sirevauzgred: Njole solidno izgleda zasada, 3-1
September 6, 201311 yr Nisu valjda stvarno u stabu juznog mislili da imaju sansi sa ovakvom taktikom. Pimplanjem protiv Novaka
September 6, 201311 yr I drugi set spakovan, malo se pri kraju prvog opustio ali oma stisno gas. Juzni je na izmaku snaga cini mi se, bekend mu se ne vidi skoro...
September 6, 201311 yr pa jbt, opet je prebacio u defanzivni mod i dozvoljava misi da ga napucava sa svih strana, sta li se desava u njegovoj glavi da mi je znatii ode set Edited September 6, 201311 yr by Takanohana
September 6, 201311 yr Podrzavam bilo sta da se desi samo da gledam malo dobrog tenisa u novakovim mecevima. Kad sam vec uskracen za mec Djokovic-Del Potro.