Jump to content

Svetsko prvenstvo u atletici - Moskva 2013

Featured Replies

490 pasce i 5m.

9

Edited by Ajant23

kod mojih sam, pa imam samo srpsku verziju eurosporta. godinama izbegavam nase voditelje, pa sam uistinu sokiran time koliko je ovaj voditelj los. glas mi deluje poznato, je li to onaj degenerik sa studija b?

ja sam juče to iskusio

kod mojih sam, pa imam samo srpsku verziju eurosporta. godinama izbegavam nase voditelje, pa sam uistinu sokiran time koliko je ovaj voditelj los. glas mi deluje poznato, je li to onaj degenerik sa studija b?
Jeste on, taj ima tapiju na atletske prenose još od osnivanja srpskog jurosporta.

uzas. covek je glup kao tocilo.

Meni su skoro svi Es voditelji jako iritantni. Osim majstora na biciklizmu.Nije uspeo Dudas na 5m... Al i obo je odlican rezultat. Izjednacen PB.

nista od 5 metara. al dobro, i ovo je ok, personal best

ukoliko izjednaci licne rekorde u koplju i 1500 probice 8300 poena i postaviti novi rekord Srbije

Meni su skoro svi Es voditelji jako iritantni. Osim majstora na biciklizmu..
ako se ne varam isti lik prenosi i biatlon - ognjen veljic - za sve ostale na ES majstora prva asocijacija na ovog altetika baju je lazo bakmaz

Edited by manitu

Ako je to onaj od juče sa maratona onda jeste onaj sa studb.Luuud totalno ja kad ubodem njega na stb u vestima ne verujem šta gledam.Kombinacija pijanstva i ludila.Send from WC solja by BVK

dudas prvi hitac sasvim ok - 58.39

Edited by manitu

58.39 prvi, nije lose, nije lose

Dobar prvi, dobarПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Evo isinbajevaaaSend from WC solja by BVK