Parsons Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 opet razvaljujemo u bazicnim sportovima u postolimpijskoj godini
Frank Pembleton Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Ma mi ovo ne zaslužujemo .Braate sprinterska disciplina!Poslato sa WC šolje by BVK
cartman Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Pratim atletiku od kad znam za sebe i mislio sam da su dve stvari nemoguce...da osvojimo sprintersku medalju na svetskom i da neko preskoci 245...Za sada 1/2 ostvarenoEmir je kralj !
Fins fleet Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Nece ovaj danas preskociti 2,46 ali hoce sigurno za koju godinu.
Mil@n Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Nisam gledao ali ne verujem šta čitam. Svaka čast caru...A unapred da pozovem na pašnjake sve političare koji će da se kunu u njega i obećavaju njemu i Srpskoj atletici terene, staze i koješta. Samo ćutite negde ko govna i ne promaljajte nos kao što niste nikad ni u sklopu priprema i kada je dečko verovatno trenirao ko konjina dok ga niko nije pitao treba li mu šta. Fenomen smo od nacije, jebeš mi sve.
Giggsy Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Ajde, Bondarenko!Krunisi ovaj predivni atletski dan svetskim rekordom!
Zen Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Bravo, Emire!(No, hajde da na vreme otvorimo temu "Četnik u patikama" ili tome slično)
Frank Pembleton Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Mene sad zanima jel ima ova jebena zemlja resursa da bekrić dudaš i španović pređu na viši nivo, tj. ozbiljan olimpijski ciklus u smislu priprema Poslato sa WC šolje by BVK
freakns Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Ovo mi je bilo jedno od najlepsih iznenadjenja ikad. Jos ne mogu da shvatim sta sam upravo gledao.ovo je na nivou Nadje Higl...
Feindouno Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Nista, sledeci put Bondarenko. Svaka cast i za ovo. Kakva su to muda da propusti 2.38
Sandens Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 kako sam skocio kad je ubrzao pred cilj! svaka cast coveku.kad je na programu skok u dalj za muskarce?
badenac Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 (edited) Bekrija nije otrcao poslednju deonicu,on ju je naprosto vozio!Bravo majstore!Zelim ti da se i dalje razvijas i da ti ova medalja bude samo podstrek za RIO 2016 i tvoje najbolje izdanje.Malo me je ovo podsetilo na 1991. godinu,Tokio ,SP i tadasnju najbrzu belu stafetu na 4X400 -Slobodan Brankovićc Nenad Đurovic, Dejan Jovkovic,Ismail Macev. Edited August 15, 2013 by badenac
Mil@n Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Mene sad zanima jel ima ova jebena zemlja resursa da bekrić dudaš i španović pređu na viši nivo, tj. ozbiljan olimpijski ciklus u smislu pripremaPoslato sa WC šolje by BVKImaće mesec dana pošto se završi prvenstvo dok se političari naređjau pored njih i dok narod stekne lažnu sliku kako država podržava sport i spremna je da ulaže, a posle po starom. Tj "Da damo pare za atletiku? Važi".
Recommended Posts