Mercuzzio Posted August 20, 2021 Posted August 20, 2021 Sećam se kada sam prvi put čuo Franks Wild Years i ovu stvar, sa 13-14 godina, pomislio sam... "Jbt... teško da može bolje od ovoga" 3
centrifuga Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 ovih 5 minuta direktnog kljucanja u mozak mi skinulo sa trona ariju 'Polje smrti' iz Prokofjevljevljeovog "Aleksandra Nevskog' u izvodjenju Obrascove
Mil@n Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 Danas je ovo najbolja pesma ikad, samo jedna, malo je pesama kod kojih nešto zatitra odmah, na prvih par sekundi, savršena melodija, good vibes do plafona.
mlatko Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 Može se reći najlepša stvar koja mi se urezala u psihu od kako sam bio na jednoj operi (na otvorenom, u Circo Massimo). Na neki način je spojler jer kompozicija me je iznenadila. Nisam znao da je ona u operi, čuo sam je ranije mnogo puta ali i zaboravio odakle je... Inače sam mrzeo operu i nevoljno sam pošao ali ipak je to doživljaj koji ne ostavlja ravnodušnim. Zavisi i kako je sklopljena i odrađenaInviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk
Filozof manijak Posted September 3, 2021 Posted September 3, 2021 meni je ovo najbolja pesmica od frtalj sata ikad
Filozof manijak Posted September 20, 2021 Posted September 20, 2021 nova najbolja stvar ikad hipnotišuća kidalica
Mindaugas Žukauskas Posted September 20, 2021 Posted September 20, 2021 3 hours ago, Filozof manijak said: nova najbolja stvar ikad hipnotišuća kidalica Nije rđavo
Kampokei Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Danas ova. A inace, uvek mi je bilo smesno kako ispod svake druge pesme koju odslusam na Youtube ispod ima bar jedan komentar u smislu: najveca pesma svih vremena
I*m with the pilots Posted December 23, 2023 Posted December 23, 2023 Ne postoji samo jedna najbolja stvar, ali neke ne mogu da prestanem da slusam od prvog momenta kada sam ih cula. Vec 10 godina ova rapsodija: 1
Recommended Posts