Jump to content
IGNORED

najbolja stvar koju ste ikad čuli, ali samo jedna.

MocaVukotic

Recommended Posts

Posted

Kad god ovo čujem, pomislim da nikad ništa lepše nisam čuo.

• 2 months later...
Posted

ovi fejzeri što probijaju iz dubine svemira :wub:

Posted

Nije bas najomiljenija ikada(to je ipak Big Black - Kerosene:heart:) ali od kako sam gledajuci "This is England 90" cuo William Onyeabora ovo je na heavy rotationu 

Posted

super stvar i video :)

čekiraj i ovu sjajnu verziju, meni bilo uživanje da gledam ekipu kako se zabavlja izvodeći je (osim money marka koji se samo krevelji)

• 3 months later...
Posted
On 14.2.2018. at 17:59, djeneralche said:

Ispravan odgovor.

Btw. Našao živu verziju. Jes' da je snimano cipelom, ne zamerite, za mene je ovo kao da su našli video sa Jovanom Krstiteljem.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Ako je do pop-roka, mnogo je, i verovatno najpribližnije savršenstvu - poslednjih godinu dana je trebalo da se udaram po čelenci što sam ih odavno snobovski odbacio kao mlakonje, a ovu pesmu poslednjih 2 meseca slušam ~10X dnevno:

Edited by zorglub
Posted
On 2.11.2018. at 0:01, Mindaugas Žukauskas said:

:ziga:

• 1 year later...
Posted

Ovo je negde barem peta "samo jedna" za mene, ali kad sam ja poštovao pravila... A ako nije najbolja pesma koju sam ikad čuo, onda ne znam šta je. (Godinama sam je znao samo kao cover This Mortal Coila, koji jeste dobar, ali nije ni prineti originalu... glas Gene Clarka je nešto... drugo.)

Posted (edited)

Bez sekunde razmišljanja bi bio epitaf od krimsona, ali mislim da bi živeo maksimum nedelju dana, da mi neko stalno pušta istu pesmu.

R-2287669-1539485350-6650.jpeg.jpg

Edited by Anonymous
Posted

posle dosta razmišljanja - ipak ova. fenomenalan mix žanrova. i violine. i beat. a i traje 10 minuta :)

Posted
On 8.8.2013. at 18:04, MocaVukotic said:

nema ja bih dve, ili teško mi da se odlučim, osuđen(a) si da do kraja života slušaš samo jednu te istu stvar i to bi bila...?ja neam dilemuhttp://www.youtube.com/watch?v=NbT1k5DYYds

Moco, ne radi link. Sta je bilo? Can't You Hear Me Knocking?