Ajant23 Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 (edited) Artur Pen je svoju poslednju režiju radio za pilot serije Sidnija Lameta, a ona se ni dan danas nigde ne može skinuti ni na netu, a kamoli da je igde ovde ikad bila prikazivana, iako važi za jednu od najbolji sudskih drama ikad snimljenih barem za srećnike koji su imali priliku da je pogledaju u svojim zemljama...To je totalna potcenjenost... Edited August 4, 2013 by Ajant23
MocaVukotic Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Evo da ga onda spomenem skupa i sa Edom Woodom...što da ne, odličan film. daleko najbolji burtonov.
colonelo Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 (edited) Jedna od prvih asocijacija na potcijenjene reditelje:Stephen Hopkinsa ni ova dvojica nisu baš naročito zvučna:GaryFlederJames FoleyS obzirom na trenutni status i minuli rad potcijenjenim bi se mogao smatrati iStephen FrearsJoš jedan od reditelja čije ime i nije naročito zvučno, ali naslovi filmova itekako jesu:Franklin J. Schaffner Edited August 4, 2013 by colonelo
Ajant23 Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Stephen Hopkins je precenjen...A, ovi ostali su debelo poznati... Kako li ti Frears i Schaffner samo padoše napamet?
copkillah Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 Stephen Hopkins je precenjen...Zbog čega je precenjen?Judgment night ide među skrivene dragulje. O soundtracku i da ne pričam.
Ajant23 Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 Zbog čega je precenjen?Judgment night ide među skrivene dragulje. O soundtracku i da ne pričam.Zbog toga što je baš on snimio ono smeće o Piteru Selersu :)
MocaVukotic Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 (edited) kolko znam ja baš taj i nije bio nešto cenjen, flop fo flopa, krš do krša. Edited August 5, 2013 by MocaVukotic
MocaVukotic Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 (edited) al me jebe double vision odjutros, šta li samsve strpo usebe noćas... Edited August 5, 2013 by MocaVukotic
Ajant23 Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 kolko znam ja baš taj i nije bio nešto cenjen, flop fo flopa, krš do krša. Ako gledaš paušal, ali kretnja vrednosti je jako oscilovala...
sergio leone Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 Adrian Lyne posle više od deset godina, sprema svoj novi film ''Back Roads za koji je scenario napisan po noveli izvesne Tawni O' Dell. Inače, on je daleko od potcenjenog reditelja. Filmove koje je on uradio su nedosanjani san većine filmadžija.Kada je Ćimino u pitanju, ''Vrata raja'' su jedan od najvecih promašaja Holivuda ikada. Koga ne mrzi neka pogleda ovaj dokumentarac... Zapravo mnogo više mi na pamet padaju precenjeni reditelji, nego potcenjeni...
Recommended Posts