Posted July 28, 201311 yr Prva sezona se upravo zavrsila na C4, ali moze da se kupi. http://www.channel4.com/programmes/the-returnedSjajna fotografija, a (odlican) soundtrack je radio Mogwai. Da li je gledao neko?
July 28, 201311 yr Davno je to prevedeno i na naš jezik, već dugo se dvoumim da li da gledam, ali sada kada sam video da je bilo na C4, to bi bilo to...C4 je verovatno najgora stvar koja se dogodila ostrvskoj produkciji... Kada su iskopali baš i ovo iz francuske produkcije, joj baš bih se morao debelo ubeđivati da potrošim i 5 minuta na to...
July 28, 201311 yr Ja sam gledao film They come back iz 2004 koji je osnova serije. Seriju imam skinutu pa cu je pogledati uskoro. Nahvalise je na nekim sajtovima ali mi je film ostao nekako nedorecen.
July 28, 201311 yr Guardian je nagađam jedan od tih sajtova?Idem sad da googlam da vidim da li ću iskopati...
July 28, 201311 yr Ite u djavola. Sad me drug tovario s ovom serijom, kako je odlična, a ja nisam pre toga čula za nju. Hajde da je gledamo!
July 28, 201311 yr Les Revenents? Ja sam odgledao celu sezonu. meni super, mada ja nisam neki reper, ali defo nije lose