ToniAdams Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 svakako bi pospesila kvalitet.ako to uradis, molim te javi rezultate.il jos lakse, moze se naci, doduse to sam video u rvackoj samo, beli deo linolade, bez crnog.to i nutela, ih!
slepa živana Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 svakako bi pospesila kvalitet.ako to uradis, molim te javi rezultate.il jos lakse, moze se naci, doduse to sam video u rvackoj samo, beli deo linolade, bez crnog.to i nutela, ih!ima i kod nas u krašu i u rodi, nego ja kao da uštedim a glupa sam... ionako bi morala u tom slučaju da bacim crno.probaću jenom pa javljam
Bujodrag Posted July 27, 2013 Author Posted July 27, 2013 Ma, čisto bijela rula u vidu zakona!http://www.amazon.co.uk/LINO-LADA-WHITE-CHOCOLATE-CREAM/dp/B006WMY0RO
ordi Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 jebala vas linolada da vas jebalanikad necu razumeti stras prema kremicima
Bujodrag Posted July 27, 2013 Author Posted July 27, 2013 jebala vas linolada da vas jebalanikad necu razumeti stras prema kremicimaBlasphemy!Palačinke s belom Linoladom i mlevenim orasima i komadićima lešnika....ah, milina, divota i lepota....e, to da si probala, ne bi ti na na kraj pameti bilo da svetogrdiš.
batticuore Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Koliko god volela Linoladu (a naročito beli deo!!) ništa mi nije bolje od domaćih palačinki sa pekmezom (od kajsija). Nekako, te obične, narocke palačinke su bile i ostale zakon za mene.
Recommended Posts