July 27, 201311 yr svakako bi pospesila kvalitet.ako to uradis, molim te javi rezultate.il jos lakse, moze se naci, doduse to sam video u rvackoj samo, beli deo linolade, bez crnog.to i nutela, ih!
July 27, 201311 yr svakako bi pospesila kvalitet.ako to uradis, molim te javi rezultate.il jos lakse, moze se naci, doduse to sam video u rvackoj samo, beli deo linolade, bez crnog.to i nutela, ih!ima i kod nas u krašu i u rodi, nego ja kao da uštedim a glupa sam... ionako bi morala u tom slučaju da bacim crno.probaću jenom pa javljam
July 27, 201311 yr Author Ma, čisto bijela rula u vidu zakona!http://www.amazon.co.uk/LINO-LADA-WHITE-CHOCOLATE-CREAM/dp/B006WMY0RO
July 27, 201311 yr Author jebala vas linolada da vas jebalanikad necu razumeti stras prema kremicimaBlasphemy!Palačinke s belom Linoladom i mlevenim orasima i komadićima lešnika....ah, milina, divota i lepota....e, to da si probala, ne bi ti na na kraj pameti bilo da svetogrdiš.
July 27, 201311 yr Koliko god volela Linoladu (a naročito beli deo!!) ništa mi nije bolje od domaćih palačinki sa pekmezom (od kajsija). Nekako, te obične, narocke palačinke su bile i ostale zakon za mene.