Jump to content
IGNORED

Najgori albumi koje ste ikad kupili/slušali

Turnbull

Recommended Posts

Posted

nisam kirić, ali glasam za a hard day's night. kod stonesa je tie izmedju sticky fingers i exile-a. aj pa da se porvemo.

Posted

Ja za 'Let it be', iako objektivno nije najbolji, ali nekako je jako lep rastanak od jedne sjajne priče, i kroz ceo album se oseća atmosfera da je to zaista to, a pritom se potrefio sa krajem jedne velike decenije. Toliko slučajnosti ne mogu da zanemarim :)

Posted (edited)

To je već za drugi topić koji sam planirao da otvorim - najprecenjeniji albumi svih vremena. Ako ima interesenata, otvaram, pa ćemo tamo da diskutujemo. Ja glasam za Dark side of the Moon, a inače jako volim PF.Edidt: Uh, glup sam, mislio sam da biram najgore Bitlse. :isuse: I meni je HDN najbolji.Edit2: trolujemo!

Edited by Syme
Posted

Otvori topik, odlična je ideja.Samo ne kontam majku mu što Dark side. I ja sam više za rane Flojde (do 1972.), ali ipak je to suv kvalitet.Ja bih glasao za neke Gance il slično

Posted

Ako ćemo već da biramo Flojde, Wall je mnogo precenjeniji i bljutaviji

Posted

Nek splituju moderatori.Meni najbolji Revolver.

Posted

Setio sam se greha na kom bi mi i Himler pozavideo.U srednjoj sam kupio album Night Shift-a. Već posle par godina sam ga istopio sonom kiselinom.

Posted

Nije najgori, ali je jedan od najvecih let downs ever: "Second Coming" od Stone Roses.

Posted

meni dobar second coming, mozda i pripada nepostojoecem topiku od najpotcenjenijim albumima. squire je objasnio na celom albumu.

Posted

Nisam rekao da je los, samo sam bio razocaran istim. Sto naravno nije iskljucivo krivica Stone Roses.

Posted

i meni dobar. a realno posle 'nakog prvenca kojim su objasnili, mogli su i govno da snime, opet bi ih voleli.

Posted
Nije najgori, ali je jedan od najvecih let downs ever: "Second Coming" od Stone Roses.
Posted

Ubiste potencijalno najbolji topik pametovanjem.Ideja je da se ovde okače najgore ploče svih vremena, recimo:slika-110612-2011-10-1319264918-default.jpgNepočin, 'najbolje bi bilo da to nije počinjeno', Darko Glavan, recenzija u Džuboksu.

Posted
U srednjoj sam kupio album Night Shift-a
lock