Jump to content

Najgori albumi koje ste ikad kupili/slušali

Featured Replies

nisam kirić, ali glasam za a hard day's night. kod stonesa je tie izmedju sticky fingers i exile-a. aj pa da se porvemo.

Ja za 'Let it be', iako objektivno nije najbolji, ali nekako je jako lep rastanak od jedne sjajne priče, i kroz ceo album se oseća atmosfera da je to zaista to, a pritom se potrefio sa krajem jedne velike decenije. Toliko slučajnosti ne mogu da zanemarim :)

• Author

To je već za drugi topić koji sam planirao da otvorim - najprecenjeniji albumi svih vremena. Ako ima interesenata, otvaram, pa ćemo tamo da diskutujemo. Ja glasam za Dark side of the Moon, a inače jako volim PF.Edidt: Uh, glup sam, mislio sam da biram najgore Bitlse. :isuse: I meni je HDN najbolji.Edit2: trolujemo!

Edited by Syme

Otvori topik, odlična je ideja.Samo ne kontam majku mu što Dark side. I ja sam više za rane Flojde (do 1972.), ali ipak je to suv kvalitet.Ja bih glasao za neke Gance il slično

Ako ćemo već da biramo Flojde, Wall je mnogo precenjeniji i bljutaviji

Nek splituju moderatori.Meni najbolji Revolver.

Setio sam se greha na kom bi mi i Himler pozavideo.U srednjoj sam kupio album Night Shift-a. Već posle par godina sam ga istopio sonom kiselinom.

Nije najgori, ali je jedan od najvecih let downs ever: "Second Coming" od Stone Roses.

meni dobar second coming, mozda i pripada nepostojoecem topiku od najpotcenjenijim albumima. squire je objasnio na celom albumu.

Nisam rekao da je los, samo sam bio razocaran istim. Sto naravno nije iskljucivo krivica Stone Roses.

i meni dobar. a realno posle 'nakog prvenca kojim su objasnili, mogli su i govno da snime, opet bi ih voleli.

Nije najgori, ali je jedan od najvecih let downs ever: "Second Coming" od Stone Roses.

Ubiste potencijalno najbolji topik pametovanjem.Ideja je da se ovde okače najgore ploče svih vremena, recimo:slika-110612-2011-10-1319264918-default.jpgNepočin, 'najbolje bi bilo da to nije počinjeno', Darko Glavan, recenzija u Džuboksu.

U srednjoj sam kupio album Night Shift-a
lock