Indy Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Mnogo gore je ono sa Metallicom sto je radio. To sam, recimo, obrisao posle jednog polovicnog slusanja.Inace, New York ima odlicnih pesama (i tu mu i tekstovi zakivaju... Samo sto je smislio "Statue of Bigotry" umesto "Statue of Liberty", vredno je nobelove nagrade za knjizevnost, ili neceg).
Nikola Kiric Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 prvi, Berlin i New York su dobri albumi, ima masa izmedju (i posle) koje ne mogu da svarim.a meni je ono sa Metallicom dobro provokativno. nikad ne bih kupio/slusao cesto, ali sam jednom preslusao i drago mi je da je to uradio.
Indy Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 a meni je ono sa Metallicom dobro provokativno. nikad ne bih kupio/slusao cesto, ali sam jednom preslusao i drago mi je da je to uradio.Sad cu morati jos jednom da ga slusam...
Аврам Гојић Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 slusao sam Lulu mesec dana sa velikim zadovoljstvom...
Turnbull Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 (edited) slusao sam Lulu mesec dana sa velikim zadovoljstvom...Isto. Ne znam zašto ljudi hejtuju taj album. Meni je tekao kao ladna voda, prosto je jako slušljiv. Štaviše, Metalika odavno nije zvučala onako dobro, a Lu već standardno razbija.Edit: 2 IndyAli to je jedan od onih albuma koji zahteva da se presluša par puta da uđeš u priču, i to ne na parče, nego izjedna, pošto stvarno funckioniše kao celina. Edited July 23, 2013 by Syme
Indy Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Ali to je jedan od onih albuma koji zahteva da se presluša par puta da uđeš u priču, i to ne na parče, nego izjedna, pošto stvarno funckioniše kao celina.Evo, slusam... i nije neslusljiv ... nalazim i negativne i pozitivne reakcije, kao i reakcije Loua i Metallcanaca na reakcije, krajnje zabavnim
Turnbull Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 The recording of the album was problematic at times, with Lars Ulrich admitting at one point, Lou Reed challenged him to a "street fight".
Аврам Гојић Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Evo, slusam... i nije neslusljiv ... nalazim i negativne i pozitivne reakcije, kao i reakcije Loua i Metallcanaca na reakcije, krajnje zabavnim to je bila i moja prva reakcija, a onda su me stvari Pumping Blood i Mistress Dread potpuno kupile.reakcije su divne, da, kao da citas dobar triler
Turnbull Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 (edited) I mene su uvukle te dve, a možda još i više od njih Little Dog + Dragon.Edit: i Cheat on Me. Edited July 23, 2013 by Syme
Tsai Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 Kontam nešto iz osnovne/srednjeSt. anger, Meteora il tako neka glupost.
Turnbull Posted July 23, 2013 Author Posted July 23, 2013 Mislim da je St Anger album koji je namerno smišljen da izazove anger :)Inače, i ja sam ga mrzeo kad je izašao, a posle sam mu se vratio par godina kasnije kao stariji i ogorčeniji čovek, i lego mi je ko kec na (tri)deset. To je u stvari regret-core samo takav. Mani pubertetske bijesove, ovo je prava stvar.
Tsai Posted July 23, 2013 Posted July 23, 2013 To nije loše pitanje za anketu. Napravi temu. Može dosta da se diskutuje
Recommended Posts