James Marshall Posted December 14, 2019 Posted December 14, 2019 Jebo majku, nikad nisam razmišljao da kad kupim 20-oro jaja da sam zapravo uzeo kilo i po jaja.
gospa buba Posted December 14, 2019 Posted December 14, 2019 Jebo majku, nikad nisam razmišljao da kad kupim 20-oro jaja da sam zapravo uzeo kilo i po jaja. nikad nisi imao recept sa 150 grama belanceta sent from bubamoto
halloween Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Quote 14 državljana Srbije među 3.700 "zarobljenih" zbog koronavirusa na kruzeru, deset putnika zaraženo Na kruzeru "Dajamond prinses", koji je stavljen u karantin zbog koronavirusa, nalazi se 14 državljana Srbije. Quote Da idu na odmor u Sopot, ne bi bili u ovakvoj situaciji
Delija67 Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Ti su tamo na poslu, a verovatno odmor provode u Sopotu
Ras Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 Olivera Kovačević: Bila sam žrtva velike prevare - NOVA portal Quote Posmatrač: I mi smo draga Olja, bili žrtve raznih prevara i laži svih televizija na kojima ste radili.
Jumanji Posted June 16, 2021 Posted June 16, 2021 Eh jos sam pomislila da je prevarili na rts [emoji849]
halloween Posted July 10, 2021 Posted July 10, 2021 Kastrirani ovnovi žive duže, isto bi moglo da važi i kod ljudi. " Hoće sve da nas feminiziraju da možemo da učestvujemo na Eurosongu." 2
bags Posted November 28, 2021 Posted November 28, 2021 Sajla 28.11.2021. / 15:08 Taj kad se rodio tri dana ga prevrtali štapom, nisu znali šta je 50 1 Za Zexovog zeta. 1
Malkmus Posted January 26, 2022 Posted January 26, 2022 Vest: https://superzena.b92.net/moda.php?yyyy=2022&mm=01&nav_id=2095031 Gomila odvratnih komentara u kojima vređaju osobu zbog telesne težine: https://superzena.b92.net/komentari.php?nav_id=2095031 Bitniji deo vesti: Brend donjeg veša Extreme Intimo pokazao je novu kampanju "(ne)Savršena", koju su uradili sa ženama koje nisu profesionalni modeli i koja poručuje da ženama nisu potrebni "šminka, fotošop, filteri, uglovi": Kako su naveli ni na jednoj "slici nema fotošopa, nema prekrivanja, skrivanja. Nema stida. Ima ponosa. Ponosa na svaki "višak" ili "manjak", na svaki ožiljak, na sve ono što u ovom modernom svetu je kao "mana". E pa, hajde da iskreno kažemo: Aman ljudi, nije to mana! To je nešto predivno, nešto što svaku od nas čini posebnom. I zaista (ne)SAVRŠENOM". Ipak, jedno jednostavno pitanje koje je postavila DJ Vanje Bursać je pokrenulo niz komentara i rasprava. Na pitanje "Je l’ ima broj veći od XL, nemojte da se blamirate ako nemate da ste body positive", sve je krenulo. Iz Extreme Intimo je usledio odgovor u kom su istakli da osećaju dosta negative u pomenutom komentaru, kao i da ih "nije blam njihovog asortimana jer su potpuno prirodni". "Uh, osećamo dosta negative u ovom komentaru i žao nam je zbog toga. Nije nas blam našeg asortimana, naprotiv, preponosni smo na modele, krojeve, na to što je sve 100 odsto prirodno i što ljudi tako divno reaguju, znajući kakav je kvalitet i koliko je sve udobno. Znamo da neće svako naći odgovarajući artikal i da nisu svi kupci našeg brenda, ali nije bitno, nasš cilj nije da prodamo robu, već da pošaljemo mnogo jaču i važniju poruku, a to je da je svaka žena savršena, bez obzira koji broj nosi", napisali su. "Znači, nemate veće veličine", pitali su i drugi korisnici. "Niko vas ne tera da se deklarišete kao body positive brand. Sami ste potencirali. Na pogrešan način tražite pažnju i time vređate bilo koga ko se ne uklapa u vaše ideje body positive koncepta. Nemojte to da radite", odgovorila je Vanja. Na sve to iz brenda su poručili: "Zaista nam je žao Vanja što smo ušli u ovakvu prepisku, ali što reče Balašević, samo lepo i možeš ružiti… i voleli bismo da stanemo ovde, da ipak ostavimo fokus na pregršt pozitvinih komentara i da širimo pozitivnu energiju, jer to i jeste poenta svega što radimo. Hvala ti na kritici, primili smo je i nadamo se ćeš nekome kupiti poklon kod nas, ako već nemamo veličinu za tebe, jer kvalitet je zaista nesporan, materijali su prirodni, a za krojeve i modele dobijamo samo pohvale od svih (ne)savršenih dama", nastavili su. Brend se Vanji obratio i u privatnim porukama: "Ne znamo Vanja šta da kažemo osim da nam je jako žao što ima toliko negative kod tebe i da se iskreno nadamo da će se to što pre promeniti. Mi očito tvoje mnišljenje ne možemo promeniti, ne možemo te uveriti u naše iskrene namere, a to su one prepoznate govori odnos pozitivnih i negativnih komentara i žao nam je što si taj negativni baš ti. Body positive je mnooogo šira priča od veličine i mi mnogo širu priču i pričamo, bar se trudimo i uz pomoć divnih devojaka to i suipevamo. Zaista ti iskreno želimo sve najbolje i nikakave loše name nije bilo sa naše strane", nastavili su.
James Marshall Posted January 26, 2022 Posted January 26, 2022 ima ona grupa na FB "sve nebitne pojave ovog svijeta", sve vezano za ovo (od čega se ne može živjeti na netu ovih dana) može u tu grupu 2
Malkmus Posted January 26, 2022 Posted January 26, 2022 Meni nije nebitno maltretiranje rulje nekog zbog fizičkog izgleda. A nije mi ni nebitno šta taj sajt sebi dozvoljava bez obzira na očigledni SNS uticaj.
Recommended Posts