hattori Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 mislim da nemamo neku posebnu temu na koju bi lagerovali kvalitetne komentare na razne teme za koje je greota da ostanu zaboravljeni...za kickoff evo jednog na koji se kliberim ceo dan... Beron Dejvis: Oteli me vanzemaljci“Pipkali su mi nos i buljili mi u oči. Odjednom, ruke su mi bile vezane. Sledeće čega se sećam je da sam sam bio u Montebelu (gradić u okrugu Los Anđeles), tamo su me ostavili”, rekao je Dejvis, koji je najavio i da će napisati knjigu o ovom događaju. Što lažeš da smo te pipkali ?! (Vanzemaljac, 13. jul 2013 19:14)
hattori Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 Niko nije kriv za paljenje džamijeIZVOR: B92Beograd -- Prvi osnovni sud u Beogradu nikog od 10 optuženih nije osudio za za paljenje Bajrakli džamije 17. marta 2004. godine.
stoka Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 (edited) Bris Taton je zapalio džamiju pa se bacio na Obilićevom vencu zbog griže savesti ...BTW, ovo je odlična tema, ali sadrži dve potencijalne falinke:1) toliko ima dobrih komentara na vesti da je već greh ako se neki od tih sjajnih komentara ne nađe na ovoj temi. A opet postaviti sve sjajne komentare nakrcaće ovu temu i neće biti lako iščitavati je ...2) postoji opasnost da forumaši ovde postavljaju komentare koje sami ostavljaju na njuz sajtovima, jer, naravno, svako misli za sebe da je najduhovitiji. Tačnije, svakome se najviše sviđa njegov sopstveni smisao za humor, vic, dosetku ... Edited July 17, 2013 by stoka
nbg4ever Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 http://sport.blic.rs...omentari#ostaliPrvi komentar... ako se ne zajebava neko,
Calavera Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Meni bolji ovaj Peter North sto potpuno nepotrebno objasnjava zasto bi trebalo da se smejemo :D
Tale Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/394310/Sin-Zeljka-Mitrovica-ubio-devojku-na-pesackom-prelazu/komentari#ostali bolt Petak, 19. 07. 2013. 11:47hneregistrovan korisnikmosda ce cecina frizerka da svedoči , jer se slucajno nasla tamo................Preporuka:121
Arkadija Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Amerika "bombardovala" Veliki koralni greben| BBC/GuardianAmerički borbeni avioni bacili su bombe na Veliki koralni greben u Australiji nakon što je trening vežba pošla po zlu.Sunđer Bobe? Sunđer Bobe? Sunđer Bobeeeeeeeeee? Neeeeeeeee(marina, 21. jul 2013 20:06)
Roger Sanchez Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Podvig Branka Zeca iz PrijedoraGolim rukama ulovio jastrebaBranko Zec (54) iz Prijedora jučer ujutro je prilikom dolaska na posao golim rukama ulovio jastreba.Prilično iznenađen neobičnim ulovom, kaže da je jastreba našao na žičanoj ogradi u blizini ulazne kapije u ovu agenciju.- Jastreb se zaletio u ogradu i tu ošamućen ostao. Prišao sam i ulovio ga. Riječ je o mladom jastrebu. Zvali smo lovce i obećali su da će doći, da ga zbrinu u nekom od svojih gatara. Ako se ne pojave, pustit ću ga - kaže Zec, koji je jastreba do dolaska lovaca zbrinuo u jednu od praznih kancelarija u Agenciji za ekonomski razvoj "Preda", gdje radi kao kućni majstor. Lazar MacakE ovo je jos jedan dokaz da je sve krenulo naopako u ovoj drzavi.Ovo je jedina drzava na svijetu gdje zec ulovi jastreba i gdje postoji neka agencija a da su joj kancelarije prazne.Prosto nevjerovatnoprije 10 sati
hattori Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 Meet Ippo the 'Zonkey': Rare foal was born after a zebra climbed a fence to mate with an endangered donkeyRead more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2378631/Meet-Ippo-Zonkey-Rare-foal-born-zebra-climbed-fence-mate-endangered-donkey.html#ixzz2aC6kroxm Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook
hattori Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 Nakon sedam godina provedenih u industriji za odrasle i stotina filmova, Britni Ruiz je znala da mora da napusti svoju profesiju – samo nije znala kako. Ovo je njena priča.
hattori Posted August 10, 2013 Author Posted August 10, 2013 "Blic” sa Žandarmerijom na Marakani: Kao štab za planiranje vojnog pohoda
Recommended Posts