Jump to content
IGNORED

Ponovo radi bioskop

steins

Recommended Posts

Posted

Slažem se, sad sam hteo to da pomenem! Prejaka serija. Ali trolujemo...

Posted

I ja trolujem, ali moje prvo televizijsko iskustvo je "Zlatna jabuka i devet paunica" sa TVSA. Da mi je da nadjem negde, presrećna bih bila.

Posted
Zamalo da zaboravim, film filmova iz mog detinjstva!220px-Vera_cruz423.jpg
u sad si me podsetio na ovo - odo da ga nadjem na trafici :+1:jeste Gile pasmumater, nije Srećko.....elem, bio i neki ludi talijanski vestern, ne mogu se setiti imena, al znam da je bilo puno dinamita, isto neka revolucija i neki plaćenici, bila i neka scena kad tip mitraljira meksičku vojsku ala Bata Živojinović.....
Posted

Razmišljam i razmišljam, da li bi možda mogao to da pitaš colonela ili da se raspitaš po imdb-u, to nije lako provaliti šta je...

Posted
Onda pre Lolek i Bolek...Šta ste opleli po tim dečjim, svaki peti film u letnjem i zimskom bioskopu bi danas išao sa ograničenjem do 16 ili 18 godina...
kako se zvao onaj dugometrazni lolek i bolek kada idu oko sveta?
Posted

evo ga Pazi dinamit!ostao mi u sećanju i po ovom Koburnovom pištolju koji nije bio uobičajen za kaubojce.....:D

Posted (edited)

EDIT: @KimE, pa da... "itd..." i jeste bila referenca na tebe -_-

Edited by Ajant23
Posted

Ja sam pogledao! Ali nikad nisam dogledao beli kamen :(Menjam kraj Posetilaca za kraj Belog kamena!BTW, još samo jedna mali trol. Da li se sećate dečije serije, mislim češke, u kojoj su glavni junaci neki klinci koji se skijaju, i imaju jednu klinku koja je Poljakinja, ili Slovakinja, ili obratno. Mnogo sam se ložio na tu klinku :blush:

Posted
Ja sam pogledao! Ali nikad nisam dogledao beli kamen :(Menjam kraj Posetilaca za kraj Belog kamena!BTW, još samo jedna mali trol. Da li se sećate dečije serije, mislim češke, u kojoj su glavni junaci neki klinci koji se skijaju, i imaju jednu klinku koja je Poljakinja, ili Slovakinja, ili obratno. Mnogo sam se ložio na tu klinku :blush:
Da li se zvala Klava?
Posted (edited)

Nema šanse da se setim, imala dugu svetlu kosu, bila malo rumena (ali to je valjda od zime) :)Ima neka epizoda kad svi spasavaju neko lane, pa mosle moraju da ih vakcinišu, a njima frka, a sramota ih od male :)

Edited by Syme
Posted

Uh, uh, uh, sad sam se setio jednog filma koji tražim godinama bezuspešno. Mislim da je mađarski, ali me možda i sećanje vara. Ima tako taj štimung dečaka Pavlove ulice,. Neka ekipa klinaca čuje za ruski brod Čeljuskin koji zarobljen na Arktiku, i hoće da naprave spasilačku espediciju :) Jel se seća neko?

Posted
Nema šanse da se setim, imala dugu svetlu kosu, bila malo rumena (ali to je valjda od zime) :)Ima neka epizoda kad svi spasavaju neko lane, pa mosle moraju da ih vakcinišu, a njima frka, a sramota ih od male :)
Nije onda ovo sa Klavom.Tom Sojer. Obavezan svake godine. Kako me nervirala vriska one njegove cure Beki kad ih je u pećini napao Indijanac Džo i kako me na kraju radovala pita u lice ljigavog rođaka Sida.