Ajant23 Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Ma, gde kopate ta prisećanja?Bez jeftinih foliranja, ovo je bilo puno značajnije:http://www.youtube.com/watch?v=44pSI5N4wIcitd...
Turnbull Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Slažem se, sad sam hteo to da pomenem! Prejaka serija. Ali trolujemo...
MayDay Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 I ja trolujem, ali moje prvo televizijsko iskustvo je "Zlatna jabuka i devet paunica" sa TVSA. Da mi je da nadjem negde, presrećna bih bila.
steins Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 Zamalo da zaboravim, film filmova iz mog detinjstva!u sad si me podsetio na ovo - odo da ga nadjem na trafici :+1:jeste Gile pasmumater, nije Srećko.....elem, bio i neki ludi talijanski vestern, ne mogu se setiti imena, al znam da je bilo puno dinamita, isto neka revolucija i neki plaćenici, bila i neka scena kad tip mitraljira meksičku vojsku ala Bata Živojinović.....
Ajant23 Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Razmišljam i razmišljam, da li bi možda mogao to da pitaš colonela ili da se raspitaš po imdb-u, to nije lako provaliti šta je...
kim_philby Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Onda pre Lolek i Bolek...Šta ste opleli po tim dečjim, svaki peti film u letnjem i zimskom bioskopu bi danas išao sa ograničenjem do 16 ili 18 godina...kako se zvao onaj dugometrazni lolek i bolek kada idu oko sveta?
kim_philby Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Ma, gde kopate ta prisećanja?Bez jeftinih foliranja, ovo je bilo puno značajnije:http://www.youtube.com/watch?v=44pSI5N4wIcitd...nikada nisam pogledao do kraja :(
steins Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 evo ga Pazi dinamit!ostao mi u sećanju i po ovom Koburnovom pištolju koji nije bio uobičajen za kaubojce.....:D
Ajant23 Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 (edited) EDIT: @KimE, pa da... "itd..." i jeste bila referenca na tebe -_- Edited July 8, 2013 by Ajant23
Turnbull Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Ja sam pogledao! Ali nikad nisam dogledao beli kamen :(Menjam kraj Posetilaca za kraj Belog kamena!BTW, još samo jedna mali trol. Da li se sećate dečije serije, mislim češke, u kojoj su glavni junaci neki klinci koji se skijaju, i imaju jednu klinku koja je Poljakinja, ili Slovakinja, ili obratno. Mnogo sam se ložio na tu klinku
fikret selimbašić Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Ja sam pogledao! Ali nikad nisam dogledao beli kamen :(Menjam kraj Posetilaca za kraj Belog kamena!BTW, još samo jedna mali trol. Da li se sećate dečije serije, mislim češke, u kojoj su glavni junaci neki klinci koji se skijaju, i imaju jednu klinku koja je Poljakinja, ili Slovakinja, ili obratno. Mnogo sam se ložio na tu klinku Da li se zvala Klava?
Turnbull Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 (edited) Nema šanse da se setim, imala dugu svetlu kosu, bila malo rumena (ali to je valjda od zime) :)Ima neka epizoda kad svi spasavaju neko lane, pa mosle moraju da ih vakcinišu, a njima frka, a sramota ih od male :) Edited July 8, 2013 by Syme
kim_philby Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 kako se zvao onaj dugometrazni lolek i bolek kada idu oko sveta?nasaohttp://www.youtube.com/watch?v=jA-r5Je-7Eo
Turnbull Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Uh, uh, uh, sad sam se setio jednog filma koji tražim godinama bezuspešno. Mislim da je mađarski, ali me možda i sećanje vara. Ima tako taj štimung dečaka Pavlove ulice,. Neka ekipa klinaca čuje za ruski brod Čeljuskin koji zarobljen na Arktiku, i hoće da naprave spasilačku espediciju :) Jel se seća neko?
fikret selimbašić Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Nema šanse da se setim, imala dugu svetlu kosu, bila malo rumena (ali to je valjda od zime) :)Ima neka epizoda kad svi spasavaju neko lane, pa mosle moraju da ih vakcinišu, a njima frka, a sramota ih od male :)Nije onda ovo sa Klavom.Tom Sojer. Obavezan svake godine. Kako me nervirala vriska one njegove cure Beki kad ih je u pećini napao Indijanac Džo i kako me na kraju radovala pita u lice ljigavog rođaka Sida.
Recommended Posts