MocaVukotic Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 sjajno alpineru!ali fali najveća faca ikad, james huntjel ima ona fotka kad bareni finac pretiče šumija u belgiji sa unutrašnje strane, dok obojica zuje pored zblanutog de la rose (ili je to bio diniz?)
alpiner Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 (edited) Hvala! Slike koje sam postavio su samo sa VN Nemačke. Biće još svega!!Evo ti još par od face Edited July 7, 2013 by alpiner
Jimmy Kowalski Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Hunt je bio apsolutni party king.."What are you're immediate plans now?""I shall be getting drunk!" Leganda kaze, da je od dolaska u Japan do gran prija pojeb'o jedno 33 stjuardesa British Airways-a..
alpiner Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Mislim da ću seriju nastaviti sa Laudom. Ubaciću i priču o još jednom važnom liku
ducca Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 (edited) Denis je svoju karijeru poceo kao obican mehanicar u Kuperovom F1 timu, kasnije je radio u Brabamu. Od masne krpe stigao je na celo jedne od najuspesnijih sportskih organizacija u istoriji. U to vreme je cesto znao da zasuce rukave i zajedno sa mehanicarima radi na bolidu.Kako nedostaju formuli likovi kao sto su Dennis (na Pitu), Edi Jordan, Peter Sauber, pa i kretencina Briatore, ovi sad sefovi timova svi ko kuvane noge (osim Hornera da ne gresim dusu)... Edited July 8, 2013 by ducca
MocaVukotic Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 šta sve nedostaje formuli danas, može knjiga da se napiše, počevši od vozača.
alpiner Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 Dobra je ovo generacija..jako dobra. Alonso, Hamilton, Vettel, Kimster pa i Rosberg..ima još nekih koji bi sigurno pokazali još više da su automobilu koji je sposoban za pobedu Hulk i Di Resta npr
Radoye Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Ovo je jedna od jacih vozackih generacija u istoriji F1, barem sto se vozackog talenta tice.Kao licnosti su uglavnom svi isprane korporativne igracke bez svojeg ja.
alpiner Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 (edited) Još od ovih likova se nije pojavila tako dobra generacija Edited July 8, 2013 by alpiner
alpiner Posted July 8, 2013 Author Posted July 8, 2013 (edited) Kao licnosti su uglavnom svi isprane korporativne igracke bez svojeg ja.Kimija naravno gotivim i zato što ima pravu stvar napisanu na viziru, ali misim da je taj čovek ipak najviše od svih zadržao neki karakter i ne bavi se PR sranjima.Malo me nervira što su u jednom momentu počeli previše da eksploatišu tu njegovu opuštenostLudlo fotka! Edited July 8, 2013 by alpiner
Recommended Posts