freakns Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Dobija marej 3:1, lagano, a ja sam popiJo već tri rakije, šveže, bosanke, da se smirimvopi nista danas?ja sam mega giga tera spreman...pivo, 12 pack... checkkokice... checkkafa... checkpakla cigareta... check(imam jos 3+ paklu, valjda ce izdrzati do kraja finala :D)sto se mene tice, mogu da pocnu!
Nesh Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Dobija marej 3:1, lagano, a ja sam popiJo već tri rakije, šveže, bosanke, da se smirimBolje se drzi se recepta od meca sa Del Potrom. 11 piva u frizideru i ne otvaraj! :D
koksy Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Dobija marej 3:1, lagano, a ja sam popiJo već tri rakije, šveže, bosanke, da se smirimto!odoh ja opušteno u planinu rodnog kraja pa se dopisujemo oko 17 časovčića.
Roger Sanchez Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Podržavam europskog, pače, škotskog brata Murraya. Bilo bi pravedno da Wimbledon konačno osvoji i 1 izvorni podanik NjKV Elizabete II.
goofs Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Ja se drzim pobednickog recepta i distanciram se od TVa.
harper lee Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Podržavam europskog, pače, škotskog brata Murraya. Bilo bi pravedno da Wimbledon konačno osvoji i 1 izvorni podanik NjKV Elizabete II.Oh, kakvo iznenadjenje Ja sam sokiran.
MayDay Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Imate li možda neki dobar strim?Ja se ipak neću alkoholisati. Ješću breskve i dinju.
SNARC Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Jedva cekam da vidim retko lepu i prijatnu vimbldonsku publiku..
Recommended Posts