July 7, 201311 yr Dobija marej 3:1, lagano, a ja sam popiJo već tri rakije, šveže, bosanke, da se smirimvopi nista danas?ja sam mega giga tera spreman...pivo, 12 pack... checkkokice... checkkafa... checkpakla cigareta... check(imam jos 3+ paklu, valjda ce izdrzati do kraja finala :D)sto se mene tice, mogu da pocnu!
July 7, 201311 yr Dobija marej 3:1, lagano, a ja sam popiJo već tri rakije, šveže, bosanke, da se smirimBolje se drzi se recepta od meca sa Del Potrom. 11 piva u frizideru i ne otvaraj! :D
July 7, 201311 yr Dobija marej 3:1, lagano, a ja sam popiJo već tri rakije, šveže, bosanke, da se smirimto!odoh ja opušteno u planinu rodnog kraja pa se dopisujemo oko 17 časovčića.
July 7, 201311 yr Podržavam europskog, pače, škotskog brata Murraya. Bilo bi pravedno da Wimbledon konačno osvoji i 1 izvorni podanik NjKV Elizabete II.
July 7, 201311 yr Podržavam europskog, pače, škotskog brata Murraya. Bilo bi pravedno da Wimbledon konačno osvoji i 1 izvorni podanik NjKV Elizabete II.Oh, kakvo iznenadjenje Ja sam sokiran.
July 7, 201311 yr Imate li možda neki dobar strim?Ja se ipak neću alkoholisati. Ješću breskve i dinju.