Jump to content
IGNORED

Wimbledon Final --- Đoković(1)-Murray(2) PbP

renne

Recommended Posts

Posted

Kako mu.poklanja pobedu, strahotaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

• Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• renne

76

• Nesh

33

• freakns

29

• eumeswil

29

Top Posters In This Topic

Posted

O jebem ti tenis vise..onaj drop na 0:15 je verovatno jedan od glupljih poteza njegove karijere

Posted
Koji ti kurac ovde izigravas?
alo mandrile, na opasku da su englezi ruzni pirgavi i krivozubi ti bi mi opstio sa familijom, i onda ja izigravam nesto, odjebi..
Posted

U dva kurca tatina da ides NovaceSent from my HTC Sensation using Tapatalk 4 Beta

Posted

U drugom imao 4:1, sad 4:2...mogao bi da se priseti da nije pocetnik...

Posted

Ko protiv 1 Murraya izbori prvo 4:1 pa 4:2, a onda na svoj servis odigra kao najveći choker u grupi tenisera ispod 200-tog mesta na ATP listi, zaslužuje i treba da bude isprašen bez dobijenog seta u ovom i svakom drugom finalu u koje uđe sa takvim smaračkim mindsetom.

Posted

Jbt, pa dal ima nešto što ovaj ne može da vrati. Nadal 2.0.

Posted
alo mandrile, na opasku da su englezi ruzni pirgavi i krivozubi ti bi mi opstio sa familijom, i onda ja izigravam nesto, odjebi..
Ima nas sa clanovima porodice medju "pirgavim i krezubim" picka li ti materina retardirana.
Posted

ovo je strasno. ovaj covek u ovakvoj konkurenciji definitivno ne zasluzuje da bude broj jedan sa ovakvim luzerajem. niko od njegovih prethodnika na ovoj poziciji nije ovako predavao meceve.

Posted

nisam gledao prva 2 seta... jel' to stvarno grobi u londonu?

Posted
Jbt, pa dal ima nešto što ovaj ne može da vrati. Nadal 2.0.
ma daj bre kakav nadalnole dana udar ko devojčicanovak na svoj servis u defanzivi a marej napadazemljo, otvori se
Posted
Ima nas sa clanovima porodice medju "pirgavim i krezubim" picka li ti materina retardirana.
; sto se meni zalis idiote