July 7, 201311 yr O jebem ti tenis vise..onaj drop na 0:15 je verovatno jedan od glupljih poteza njegove karijere
July 7, 201311 yr Koji ti kurac ovde izigravas?alo mandrile, na opasku da su englezi ruzni pirgavi i krivozubi ti bi mi opstio sa familijom, i onda ja izigravam nesto, odjebi..
July 7, 201311 yr Ko protiv 1 Murraya izbori prvo 4:1 pa 4:2, a onda na svoj servis odigra kao najveći choker u grupi tenisera ispod 200-tog mesta na ATP listi, zaslužuje i treba da bude isprašen bez dobijenog seta u ovom i svakom drugom finalu u koje uđe sa takvim smaračkim mindsetom.
July 7, 201311 yr alo mandrile, na opasku da su englezi ruzni pirgavi i krivozubi ti bi mi opstio sa familijom, i onda ja izigravam nesto, odjebi..Ima nas sa clanovima porodice medju "pirgavim i krezubim" picka li ti materina retardirana.
July 7, 201311 yr ovo je strasno. ovaj covek u ovakvoj konkurenciji definitivno ne zasluzuje da bude broj jedan sa ovakvim luzerajem. niko od njegovih prethodnika na ovoj poziciji nije ovako predavao meceve.
July 7, 201311 yr Jbt, pa dal ima nešto što ovaj ne može da vrati. Nadal 2.0.ma daj bre kakav nadalnole dana udar ko devojčicanovak na svoj servis u defanzivi a marej napadazemljo, otvori se
July 7, 201311 yr Ima nas sa clanovima porodice medju "pirgavim i krezubim" picka li ti materina retardirana.; sto se meni zalis idiote