Have_Fun Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 bota i sundjer bob su bili detelina s cetri lista i zecja sapa za grobija.... + BILION!toga sam se plasio takodje
dragance Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 6:0 u trecem, a ne 6:1. Ne gledam, ali zasto je publika odvratna? Zato sto navija za svog igraca? Skacu i pevaju "ko ne skace taj je Srbin"? Zaboravljamo brzo finale DCa, itd. A Marej je i zasluzio.
Mil@n Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Očekivao sam, majke mi. Uvek kada mu se sve sruči, i publika i domaći igrač i to u finalu, raspadne se ko kula od karata. Što bi meni rekli, kada pizdim kada gledam: "šta se ti nerviraš, on ima milione, a ti se nerviraš..."
SNARC Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Taman sam pomislio da cu izbeci narikace i napadne patriote ako ovo ne ispratim u kaficu..ali ni forum nije imun na naricanje..ajmo Nole..ima jos vremena
renne Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 odavno se nije ovako raspao, vodite ga odavde.. od madrida
nenad Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Ajde bre sta kukate? Ovo ce biti najveci preokret u istoriji tenisa.
Recommended Posts