Calavera Posted May 16, 2014 Author Posted May 16, 2014 Kakav spektakl od tekme i kakav mrtav konj od komentatora, place mi se kad zamislim sta bi s ovim radili Edin & Kole.
kim_philby Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 ja nekako instinktivno navijam za makabi. mnogo mi je blat gotivan lik.
Timmi Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Nikakav spektall ja tu ne vidim, upravo suprotno. Mozda utice gledanje iskljucivo nba kosarke u poslednje vrijeme.
Calavera Posted May 16, 2014 Author Posted May 16, 2014 Nikakav spektall ja tu ne vidim, upravo suprotno. Mozda utice gledanje iskljucivo nba kosarke u poslednje vrijeme. Tebe bas nije lako zadovoljiti <_<
Кристофер Лумумбо Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 ne gledam ovu tekmu, slusam je, ali ovo od nba kosarke u poslednje vreme je uglavnom bulja, narocito utakmice koje su igrane poslednjih nekoliko dana.
kim_philby Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 pa ja sam pogledao seriju lac vs gsw i to mi je bilo super. ono sto sam gledao spursa i portlanda je bilo gotivno.
Кристофер Лумумбо Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 pa ja sam pogledao seriju lac vs gsw i to mi je bilo super. ono sto sam gledao spursa i portlanda je bilo gotivno. to je prva runda koja je bila super, a spursi protiv protlanda...meh, vec vidjeno.
Timmi Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 ne gledam ovu tekmu, slusam je, ali ovo od nba kosarke u poslednje vreme je uglavnom bulja, narocito utakmice koje su igrane poslednjih nekoliko dana.ma imam osjecaj kao da je drugi sport. Okc - lac je svala utakmica spektakl koliko god bilo gluposti. nego, jel ilija ovako prenosi zbog poplave?
Giggsy Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Sjajno brani Messina Sofoa. Napravio je ono malo stete cim je usao i onda nista
Töölönlahti Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Kakav spektakl od tekme i kakav mrtav konj od komentatora, place mi se kad zamislim sta bi s ovim radili Edin & Kole. SopCast 172996 i ne moraš to da trpiš...
Giggsy Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 (edited) Poradja se Maccabi za poene. Samo neka suluda serija trojki moze da ih spase Ili raspad CSKA... :D Edited May 16, 2014 by Giggsy
Recommended Posts