MayDay Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Nije nego se Kemal Lengfordoglu umorio mucenik. Sam je vukao Armani. Ali ja i tako navijam za Makabi. Jbt, +14.
MayDay Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Presao mi strim na zenski tenis. Feic, pomagaj! Pliiiiz.
Zli Gli Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Pa kad su svi osim Lengforda nestali, plus ih je Makabi natrpao trojkama a i pod kosem su prilicno izdominirali. Ja ih nesto ne volim ali su zajebani ko kratko cebe, makar na svom terenu.
harper lee Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Makabi i PAO. Ovo je pravi omaz Zvezdi. Jebem ti Laboral Kucu, odigrase dve nevidjene utakmice protiv Makabija za prolaz u Top 16 i raspadose se posle kao kanta. <_<
harper lee Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Ali, kakvi su kurajberi Grci svaka im cast. I Oli i PAO. Verovatno ce i jedni i drugi ispasti ali su posteno oznojili i prebili ove parajlije iz Moskve i Madrida.
Geo Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Kakav raspad Armanija u zadnjoj cetvrtini koju su ladno izgubili 22 razlike . Lengford jeste paklen igrac ali sa njegovim povratkom (i povredom Djentilea) nekako mi se izgubio onaj ritam (kolektivni duh) koji ih je krasio u top-16 fazi , posebrno je izostala igra unutrasnjih igraca (Laval, Samuels)... Ovaj Makabi sa Pninijem, Inglesom i Bluom mi je retko odvratna ekipa , ali jbg mora se priznati da su zasluzeno otisli na final four ...
darkonet Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Meni samo nije jasno sta se desava sa Pargom...ne znam da li ga uopste placaju za ono sto igra..jebes mi sve ako Filip Covic ne bi igrao bolje
MayDay Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Ali sto je muceni Andrija Zizic novi Bruno Sundov. :D
kim_philby Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 procice makar jedan grcki tim, YMMV. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
harper lee Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Kakav raspad Armanija u zadnjoj cetvrtini koju su ladno izgubili 22 razlike . Lengford jeste paklen igrac ali sa njegovim povratkom (i povredom Djentilea) nekako mi se izgubio onaj ritam (kolektivni duh) koji ih je krasio u top-16 fazi , posebrno je izostala igra unutrasnjih igraca (Laval, Samuels)... Ovaj Makabi sa Pninijem, Inglesom i Bluom mi je retko odvratna ekipa , ali jbg mora se priznati da su zasluzeno otisli na final four ... U odlucujucoj utakmici Makabi u Nokia Areni moze da pobedi samo vrhunski tim ili... veliki Dusan Kecman. Pruzio se italijanski Djurdjo Armani Snajder ove godine koliko je dugacak ali ne moze se na F4 preko noci. Na F4 ili u igri za njega ostale su samo istinske evropske kosarkaske legende.
kim_philby Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 uh, kako bih voleo da oly dobije real. Sent from Bender's iPad using Tapatalk
MayDay Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Ja nesto rondala pre par dana, o necemu se raspitivala i nadjem na Wikipe u jednom pasusu kako se ABA liga pominje kao treca najjaca u Evropi, odmah posle EL i ACB. Meni bilo milo, ali realno su Grcka liga i VTB ispred. <_<
Joe D Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 steta sto ce iz ovog para neko ispasti, a iz onog prethodnog neko proci.
Zli Gli Posted April 23, 2014 Posted April 23, 2014 Danston dominira, nadam se da je prelomio ovom serijom od 6 poena. Kod Reala samo Rudi gej igra nesto, a Serdjo ne postoji na terenu.
Recommended Posts