Timmy Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Jbga, Milano je trenutno manje ime od Makabija. Ali nisu ovo sudije resile, vec pre svega sami igraci i trener Milana.
darkonet Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Gde ces hrabrije sudjenje od onog u Turskoj kad je iskljucen Robija I to sve sa osmehom.Steta za Armani po prvi put za ovih x godina ljudi igraju kosarku.Steta bi bilo da ne prodju, moraju vratiti seriju u Milano, najpostenije je I da peta utakmica odluci...
Geo Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 (edited) Jbga, Milano je trenutno manje ime od Makabija. Ali nisu ovo sudije resile, vec pre svega sami igraci i trener Milana. Pa nisam rekao da su sudije resile vec da su odlicno sudile . SVe su svirali sto su videli ma koliko bilo do kraja i koja je ekipa u pitanju ... p.s. Jedina zamerka ali to je vise neko moje misljenje (ne verujem da striktno pise u pravilima) .... Da svaki faul koji se nacini pre izvodjenja lopte , mora se okarakterisati kao nameran Edited April 16, 2014 by Geograf
harper lee Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Real igra odlicno ali ja jednostavno ne mogu da ih gledam koliko me zivcira Fernandez. I ovu utakmicu je uspeo da mi ogadi glumatanjem i flopovanjem. Strasan igrac ali redak smrad.
harper lee Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 Nudio se Real opasno ali su se Grci ispromasivali sa bacanja za sve pare.
MayDay Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 (edited) Ima li neki linak za Barsu? edit. Nasla!!! Edited April 17, 2014 by MayDay
zmanic Posted April 17, 2014 Posted April 17, 2014 (edited) Ovo je bila antikošarka. Ko je nas izbacio Edited April 17, 2014 by zmanic
Geo Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Rutinska pobeda Armanija , kakva je trebala da bude i prosla da se nisu mangupirali zadnja dva minuta ... Jerrells mvp :0.6:
darkonet Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Rutinski I to sa ocajnim Lengfordom...jbt ne znas odakle preti opasnost..od Heketa ili Kurte, veceras je neke suteve pogodio ocajni Valas, Kangur dobar suter, zivotinja Laval I jos Djentile nije igrao.Uzivanje ih je gledati, neverovatno kako se sve okrenulo a toliko su bili odvratni pod Skariolom
harper lee Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Rutinski I to sa ocajnim Lengfordom...jbt ne znas odakle preti opasnost..od Heketa ili Kurte, veceras je neke suteve pogodio ocajni Valas, Kangur dobar suter, zivotinja Laval I jos Djentile nije igrao.Uzivanje ih je gledati, neverovatno kako se sve okrenulo a toliko su bili odvratni pod Skariolom Makabi je uradio jos u prvoj utakmici to zbog cega je dosao i ne verujem da ih mnogo sekira ovaj poraz.
Geo Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Makabi je odigrao dve identicne utakmice po meni . Jedina razlika je u tome sto je Armani ozbiljnije odigrao zavrsnicu veceras ... Slozices se , kada vodis 12 razlike do kraja da samo sam sebe mozes da ubijes , ma koliko protivnik bio dobar u tim momentima ...
Кристофер Лумумбо Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 armani je bolja ekipa, nadam se da ce dobiti u gostima.
darkonet Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Makabi je uradio jos u prvoj utakmici to zbog cega je dosao i ne verujem da ih mnogo sekira ovaj poraz. Makabi jeste dobio to po sta je dosao ali sko misle da ce resiti seriju u Tel Avivu verujem da grese jer je ovaj Armani pravo osvezenje u Evroligi ovo godine I ne bi me cudilo da dobiju obe utakmice tamo. Realno jedina neizvesna serija pred f4
Recommended Posts