Кристофер Лумумбо Posted March 28, 2014 Posted March 28, 2014 Заслужио је да га издува.И мени је драго.Сам је крив почели су да чисте патос са њим. ma toliko ga unistavaju da ne zna sta ce. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pantelia Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Juan Carlos Arteaga @ArteagaTheRef 1h I guess I will be in Euroleague top 10 this week.
Fins fleet Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Je l' uradio sinoc nesto da bi zasluzio, ili cisto hate radi hatea?
Feindouno Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Bacio mu Perez Perez strasan alley-oop u pauzi izmedju 3. i 4. cetvrtine.
kralj Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Je l' uradio sinoc nesto da bi zasluzio, ili cisto hate radi hatea? Svirao je Bjelici postojeći faul u napadu i bio izvujoševićevan od strane Robije. Do kraja im je svirnuo još par tehničkih - desetak manje neg što su zaslužili, ali za top 10 je ipak posterizovanje Robije.
Geo Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Jbt oni bez MVP lige igraju jos bolje .... totalni ludaci
Timmy Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 (edited) Pu, kako propustih ovu tekmu! I otkud danas da se igra... edit: ima sutra u 17.30 repriza na SK3. Edited April 2, 2014 by Timmy
Timmi Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 ako oly i pao dobiju, fener ispada sigurno? medjutim, ako unicaja dobije veceras i u sledecem kolu armani onda oni prolazi? ako ja doro racunam, postoji i varijanta da ispadnu oba grcka tima, ali tesko da ce se desiti.
Sam Spade Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Ovo prvo da. A za ovo drugo moguć je i trougao Unikaha, Oli i Pao, ako zeleni dobiju u poslednjem kolu.
Timmi Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 da, sad i ja vidim. u tom krugu bi svi imali po dvije pobjede, oly sigurno najbolju razliku, a pao i unicaja pribliznu razliku u zavisnosti od poslednjih meceva.
Timmy Posted April 3, 2014 Posted April 3, 2014 Ala se Armani userava u Barsu i u reprizi. Neverovatno kako igraju... Mada, pitanje je sta bi bilo da je ovo takmicarska utakmica za Barcu.
Recommended Posts