Have_Fun Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Uopste nisam u toku s` tim nekako mi je promaklo..hvala na odgovoru :)
Malvo Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 šta li obradović hoće s ovim žorićem, ladno će da ispadne zbog njega.
darkonet Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Nadam se da hoce..ono sto igra Fenerbahce ni na sta ne lici, igraci se zajebavaju na terenu a boli glava koliko su pllaceni.Obice mu se o glavu sto se oslonio ns ex-yu centre...
Кристофер Лумумбо Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 prva seozna, pravice se korekcija u selekciji sledece sezone i tada ce biti dosta jaci.
bradilko Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 pustio zeljko. kad je mogao partizan sto da ne i ...
goofs Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Nece ispasti Zelimir, ima 3 lakse utakmice do kraja, plus sto PAO i Unikaha igraju medjusobnu.
darkonet Posted March 20, 2014 Posted March 20, 2014 Kojote jeste to ali da mu tim izgleda kao banda to uopste nisam ocekivao.On nema pozitivan skor ni sa jednom ekipom od prve cetiri.A secas se na pocetku bila je sigurna ekipa za f4. bradilko@ Robija pusta samo Partizan :-P
Timmy Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Znali su oni koliki je Zelimir i dok im je bio tamo, a sad im je samo dodatno doslo do glave... Ne mislim da Zelimir ispada u grupi. Sasvim solidno stoje kad se i raspored uzme u obzir. Ali u 14 finalu ce mu biti zajebano, jer ce ici najverivatnije na Real (eventualno CSKA) i svakako nema prednost domaceg terena... I ako ispadne tada, nije to strasno za prvu sezonu. Ima on, siguran sam, zacementiranu poziciju i podrsku minimum 2, ako ne i 3 sezone. Naravno, ako on sam bude zeleo da ostane.
Timmi Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 bice zelimir zajeban u tom cetvrtfinalu cak i po real. on je majstor da iskoristi povoljne matchupove u utakmicama koje se igraju u seriji, a ovaj tim je stvoren za tako nesto.
crtamOrasi Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 (edited) Kakav kripl fajt u Galatasaraju. Ne znam da li sam ikad video da neka ekipa na ovom nivou toliko ne moze da zagradi defanzivni skok kao oni. Bayern, sa druge strane, ne moze da pogodi skoro nista. Edited March 21, 2014 by crtamOrasi
Feindouno Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Kako je ovaj Bajern dobio Real meni nije jasno. Kad god ih gledam ne mogu da se sastave i daju jedva 60 poena.
crtamOrasi Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Totalna misterija, mada se u svakoj utakmici nekako drze.
Recommended Posts