February 28, 201411 yr hackett usao rano u problem sa licnim greskama, doduse i bez njega su napravili onu veliku razliku. nije to vise isti igrac kad ne nosi dredove Ma, slazem se ja sa tobom da je Armani ultra simpaticna ekipa ove sezone (konacno ^_^ mada Galliani u publici izaziva refleks u kontra smeru) samo mi je ovo mirisalo na zestok choke, necu smeti vise da ih igram Elem, kad se vec prica o 100 poena u jednom kolu, mislim da ce Real sutra imati vrlo realnu priliku da veze dve utakmice u EL sa prebacivanjem te granice. Protiv Zalgirisa su rutniski prebacili, bez da ih ide nenormalno sut, ko CSKA proslog kola, na primer. Je l se desilo to ikad? Ima li neko pojma, ma koliko pitanje jeste trivijalno?
February 28, 201411 yr Kojote, za koga radi Yarone Arbel? Zapratio me na tviteru i sad smo kenjali sat vremena. Nisam mu previše infos rekla jer ne znam kako da se ponašam. On je frend od onog Rafala što radi skauting za Denver. A ovome ne znam afilijaciju.
February 28, 201411 yr Nisam kojot ali prosle sezone je bio skaut New Orleans Hornetsa. edit: Ili bese Charlotte. Edited February 28, 201411 yr by Mauci