darkonet Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Armani je lepo poslozio ekipu, procvetase ljudi otkad otisao Skariolo
crtamOrasi Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 hackett usao rano u problem sa licnim greskama, doduse i bez njega su napravili onu veliku razliku. nije to vise isti igrac kad ne nosi dredove Ma, slazem se ja sa tobom da je Armani ultra simpaticna ekipa ove sezone (konacno ^_^ mada Galliani u publici izaziva refleks u kontra smeru) samo mi je ovo mirisalo na zestok choke, necu smeti vise da ih igram Elem, kad se vec prica o 100 poena u jednom kolu, mislim da ce Real sutra imati vrlo realnu priliku da veze dve utakmice u EL sa prebacivanjem te granice. Protiv Zalgirisa su rutniski prebacili, bez da ih ide nenormalno sut, ko CSKA proslog kola, na primer. Je l se desilo to ikad? Ima li neko pojma, ma koliko pitanje jeste trivijalno?
MayDay Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Kojote, za koga radi Yarone Arbel? Zapratio me na tviteru i sad smo kenjali sat vremena. Nisam mu previše infos rekla jer ne znam kako da se ponašam. On je frend od onog Rafala što radi skauting za Denver. A ovome ne znam afilijaciju.
Mauci Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 (edited) Nisam kojot ali prosle sezone je bio skaut New Orleans Hornetsa. edit: Ili bese Charlotte. Edited February 28, 2014 by Mauci
Giggsy Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Teo :ziga: 15 poena za zadnjih 5 minuta ako se ne varam
Fins fleet Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Milos je od sada moje omiljeno rusko ime.
Recommended Posts