Jump to content
IGNORED

Euroleague 2013/14

Calavera

Recommended Posts

Posted

Pa jesu i bice dok ne nalete na neki Olimpijakos, Barselonu ili neku slicnu ekipu koja nije bezmuda kao ove sto su imali u grupi. Bice uzivanje gledati ih opet kako placu.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

72

• Calavera

65

• Timmi

62

• Giggsy

62

Top Posters In This Topic

Posted

opa, gotivis barselonu. :o

Posted (edited)
opa, gotivis barselonu. :o
Ma gde bre njih da gotivim, nisu mnogo manje ogavni od ovih :D Bice isto kao prosle godine, peglace dok ne dodje frka a onda klasicno pusenje jer su im svi glavni igraci nevidjene pickice.Unikaha dobila sutem uz zvuk sirene, jel ovo bio bitan mec za prolaz dalje ili je tu sve bilo poznato? Jel ima Bajern sansu sad? Edited by Zli Gli
Posted

Meni se cini da bi Real oprao u grupi i Oly i Barcu. Ne znam na cemu zasnivate suprotne pretpostavke.

Posted
Ma gde bre njih da gotivim, nisu mnogo manje ogavni od ovih :D Bice isto kao prosle godine, peglace dok ne dodje frka a onda klasicno pusenje jer su im svi glavni igraci nevidjene pickice.Unikaha dobila sutem uz zvuk sirene, jel ovo bio bitan mec za prolaz dalje ili je tu sve bilo poznato? Jel ima Bajern sansu sad?
Bajern je sad siguran. Inače bi morao da pobedi.
Posted
Meni se cini da bi Real oprao u grupi i Oly i Barcu. Ne znam na cemu zasnivate suprotne pretpostavke.
mozda bi ih oprao u grupi ali u doigravanju nisam siguran, seti se sta je bilo prosle godine
Posted

prejak je real za barsu a olimpijakos ne zna niko.a i ovaj cska nije za bacit pored svega

Posted

novica je uzasan. u napadu ne moze nista, u odbrani ne postoji, jako lose se krece i generalno igra uzasno.

Posted

osudjujem ga na comeback u partizan da se opet zaljubi jevropa u njega i da joj mazne mastnu kintu jopet

Posted (edited)

Gledao sam ga prošlo kolo protiv Armanija i potpuno se slažem. Iako je imao korektan učinak, izgledao mi je kao veteran čak i u odnosu na ono što je prošle godine s' vremena na vreme u Megi pokazivao.

Edited by kralj
Posted

ne znam da li sam jedini ali sam video napredak u Tadijinoj igri, a i pre par kola i direktnom duelu je par puta izradio Novicu

Posted

bas je tesko da izradis ovakvog novicu...

Posted

a dobro sad, to mi je zapalo za oko zbog rivaliteta, imao je Tadija solidnih partija u Evroligi ove sezone

Posted

gledao sam dve kada je statisticki imao dobre utakmice i nisam video neki napredak. videcemo kakav ce biti do kraja sezone.