Zli Gli Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Pa jesu i bice dok ne nalete na neki Olimpijakos, Barselonu ili neku slicnu ekipu koja nije bezmuda kao ove sto su imali u grupi. Bice uzivanje gledati ih opet kako placu.
Zli Gli Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 (edited) opa, gotivis barselonu. :oMa gde bre njih da gotivim, nisu mnogo manje ogavni od ovih :D Bice isto kao prosle godine, peglace dok ne dodje frka a onda klasicno pusenje jer su im svi glavni igraci nevidjene pickice.Unikaha dobila sutem uz zvuk sirene, jel ovo bio bitan mec za prolaz dalje ili je tu sve bilo poznato? Jel ima Bajern sansu sad? Edited December 19, 2013 by Zli Gli
Timmy Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Meni se cini da bi Real oprao u grupi i Oly i Barcu. Ne znam na cemu zasnivate suprotne pretpostavke.
kralj Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Ma gde bre njih da gotivim, nisu mnogo manje ogavni od ovih :D Bice isto kao prosle godine, peglace dok ne dodje frka a onda klasicno pusenje jer su im svi glavni igraci nevidjene pickice.Unikaha dobila sutem uz zvuk sirene, jel ovo bio bitan mec za prolaz dalje ili je tu sve bilo poznato? Jel ima Bajern sansu sad?Bajern je sad siguran. Inače bi morao da pobedi.
darkonet Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 Meni se cini da bi Real oprao u grupi i Oly i Barcu. Ne znam na cemu zasnivate suprotne pretpostavke.mozda bi ih oprao u grupi ali u doigravanju nisam siguran, seti se sta je bilo prosle godine
bradilko Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 prejak je real za barsu a olimpijakos ne zna niko.a i ovaj cska nije za bacit pored svega
Кристофер Лумумбо Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 novica je uzasan. u napadu ne moze nista, u odbrani ne postoji, jako lose se krece i generalno igra uzasno.
bradilko Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 osudjujem ga na comeback u partizan da se opet zaljubi jevropa u njega i da joj mazne mastnu kintu jopet
kralj Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 (edited) Gledao sam ga prošlo kolo protiv Armanija i potpuno se slažem. Iako je imao korektan učinak, izgledao mi je kao veteran čak i u odnosu na ono što je prošle godine s' vremena na vreme u Megi pokazivao. Edited December 20, 2013 by kralj
darkonet Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 ne znam da li sam jedini ali sam video napredak u Tadijinoj igri, a i pre par kola i direktnom duelu je par puta izradio Novicu
Кристофер Лумумбо Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 bas je tesko da izradis ovakvog novicu...
darkonet Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 a dobro sad, to mi je zapalo za oko zbog rivaliteta, imao je Tadija solidnih partija u Evroligi ove sezone
Кристофер Лумумбо Posted December 20, 2013 Posted December 20, 2013 gledao sam dve kada je statisticki imao dobre utakmice i nisam video neki napredak. videcemo kakav ce biti do kraja sezone.
Recommended Posts