December 6, 201311 yr Odgledao sam i Makabi protiv Lokomotive. Makabi sa Tijusom u petorci izgleda neuporedivo bolje, čak i kad Sofo igra dobro.
December 6, 201311 yr 5 godina iščekujemo da Preldžić postane zver kakav je od kada ga je Robija dofatio.
December 6, 201311 yr Author Nesretni Bogdanovic kao da je magnet za ovakve suteve sa tri cetvrtine terena :D
December 6, 201311 yr Rešio čovek ipak da igra i eto ih odmah vode.mozda sam ovo pisao negde, ne secam se, izlapeo sam, ali utakmicu koju su igrali u prvenstvu je trebalo gledati samo da bi se videlo koliko njega boli kurac da igra takve tekme
December 6, 201311 yr Petorka Teodosic, Bogdanovic, Micov, Bjelica, Krstic bi bila lepa stvar za gledanje na SP.
December 6, 201311 yr Pa sad su spetljali, jedva su zadrzali loptu u svom posedu i izbacili muSta je mogao da uradi? Morao je da sutne.. isticalo je vremeUvalili su mu loptu
December 6, 201311 yr 53 primljena poena u drugom poluvremenu, na domacem terenu, u utakmici koja je na poluvremenu delovala dobijeno.To mogu samo ekipe u filipinskoj ligi..i turski treneri.