kralj Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Odgledao sam i Makabi protiv Lokomotive. Makabi sa Tijusom u petorci izgleda neuporedivo bolje, čak i kad Sofo igra dobro.
Töölönlahti Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Ülker će izgleda opet ugaziti ove pajsere...
kralj Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 5 godina iščekujemo da Preldžić postane zver kakav je od kada ga je Robija dofatio.
Calavera Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 Nesretni Bogdanovic kao da je magnet za ovakve suteve sa tri cetvrtine terena :D
Кристофер Лумумбо Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Rešio čovek ipak da igra i eto ih odmah vode.mozda sam ovo pisao negde, ne secam se, izlapeo sam, ali utakmicu koju su igrali u prvenstvu je trebalo gledati samo da bi se videlo koliko njega boli kurac da igra takve tekme
harper lee Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Petorka Teodosic, Bogdanovic, Micov, Bjelica, Krstic bi bila lepa stvar za gledanje na SP.
kralj Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Jebote, izašao Teo na minut i popiše 8:0. Fenomenalne utakmice ove nedelje.
Goranz Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Teodosic po starom dobrom obicaju prelama u poslednjem minutu...
Have_Fun Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Pa sad su spetljali, jedva su zadrzali loptu u svom posedu i izbacili muSta je mogao da uradi? Morao je da sutne.. isticalo je vremeUvalili su mu loptu
goofs Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Novica 27min, 11p 6sk, imaju i sanse da prodju dalje
SNARC Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 53 primljena poena u drugom poluvremenu, na domacem terenu, u utakmici koja je na poluvremenu delovala dobijeno.To mogu samo ekipe u filipinskoj ligi..i turski treneri.
Recommended Posts