Haralampije Posted June 4, 2020 Posted June 4, 2020 Ove godine idemo jako : maj.dusica,nana,ruzmarin,origano,korijander,bosijlak,zalfija a bice ako dragi aaalah da i bok choi-a
Malkmus Posted June 4, 2020 Posted June 4, 2020 Razmotri da nanu prebaciš u neku veću saksiju, jer će ti se ovako raširiti kao korov po bašti i kasnije ćeš je se teško otresti.
beta Posted June 4, 2020 Posted June 4, 2020 razmotri i da malo opleviš travu oko biljčica da ih ne uguši a i da lakše vidiš puževe kad krenu u pohod.
Haralampije Posted June 4, 2020 Posted June 4, 2020 21 minutes ago, Malkmus said: Razmotri da nanu prebaciš u neku veću saksiju, jer će ti se ovako raširiti kao korov po bašti i kasnije ćeš je se teško otresti. meni i treba veci grm 13 minutes ago, beta kentauri said: razmotri i da malo opleviš travu oko biljčica da ih ne uguši a i da lakše vidiš puževe kad krenu u pohod. nema gusenja , kosi se jednom nedeljno, doduse treba malo okolo da ih oplevim
Zverilla Posted June 4, 2020 Posted June 4, 2020 kad ih oplevis, stavi oko njih seno od kosenja (sto kazu englezi - mulch) stiti od korova i bolje drzi vlagu kad upece
Frank Pembleton Posted June 4, 2020 Posted June 4, 2020 Nestvarno. O daaa pri tome čovek sve sam... ... Shiit has hit the fan...
napadaj Posted June 4, 2020 Posted June 4, 2020 Jesi li bio tamo? Ne mogu da procenim na kolikom prostoru se to nalazi, pošto po broju biljaka deluje da je ogroman, a u kadru sa ulice izgleda kao neko osrednje dvorište, pa me baš zanima veličina bašte.
beta Posted June 4, 2020 Posted June 4, 2020 fenomenalna kolekcija biljaka u jednom kadru je rekao da plac ima deset ari.
bradilko Posted June 4, 2020 Posted June 4, 2020 auu ja ovog coveka moram da upoznam. genije! ionako sam odlucio da obnovim neko imanjce i mozda se preselim tamo.
bradilko Posted June 4, 2020 Posted June 4, 2020 1 minute ago, villiem said: kornjaca dolazi na mahanje dabre. neverovatno!!
Skyhighatrist Posted June 4, 2020 Posted June 4, 2020 Našao sam ga na GE... 2008. 2009. 2015. danas Car, apsolutni car.
Кристофер Лумумбо Posted June 4, 2020 Posted June 4, 2020 ja sam ovo odgledao dva puta back 2 back, uzivanje je slusati ga.
Recommended Posts