Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

Posted

Kada vrse automatske izmene? Nekako me jos uvek stra' da gledam 0 Vidicevih naspram 7 Fayevih na klupi. Tim bodovima ostvarujem pobedu. Na klupi i Cabaye sa 6, ali on nema koga da odmeni.

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

974

• nbg4ever

638

• malkin

596

• Прслин

441

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nece da mi otvori sajt, jer™ moze neko da vidi koji sam na tabeli?

Posted

Ne mogu da vidim al znam da si u drugoj ligi :fantom:

Posted
Nece da mi otvori sajt, jer™ moze neko da vidi koji sam na tabeli?
jel bi ti to da se hvalis al da ne ureknes? :P2n9ksvm.png
Posted

E malkine vidi se da si pocetnik na ovoj temi.

Posted

slabo se razumem i kapiram, al zato pisem cesto i mnogo.

Posted

Au koliko sam ja zapostavio ovu temu!!! Veciti drugi po postovima sad neam ni trocifren broj postova. A sto je najvece iznenadjenje ni Dzoan Kolins ove teme nije na prvom mestu!

Posted

Hvala malkine, ne obaziri se na ovog Rumuna i njegove udarce ispod pojasa

Posted
Au koliko sam ja zapostavio ovu temu!!! Veciti drugi po postovima sad neam ni trocifren broj postova. A sto je najvece iznenadjenje ni Dzoan Kolins ove teme nije na prvom mestu!
Pa kad niste jos od juna krenuli da analizirate kao Mjuki! A Dzoan je pored toga i bojkotovala ligu sve do 5 do 12.
Posted

Sto je najgore i tim koji vam objasnjava neke stvari i u H2H i u Klasiku :o je napravljen u 5 do 12. Do tad sam mislio da igram sa autokompletiranim™ posto bi za Praslina i to bilo dovoljno.

Posted
Sto je najgore i tim koji vam objasnjava neke stvari i u H2H i u Klasiku :o je napravljen u 5 do 12.Do tad sam mislio da igram sa autokompletiranim™ posto bi za Praslina i to bilo dovoljno.
Ne vidim da ti se neki kolega drugoligas obracao ovim povodom. :fantom:
Posted

Ma de u 5 do 12 to samo ovde prosipao pricu sprema se taj odavno. Kao sto simptomaticno uvek kad usere neko kolo i uzme jednocifren broj poena bas to kolo zaboravio da namesti tim ili stavio pogresnog kapitena itd.