Feindouno Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 -10 na pogadjalici i zadovoljan sam.Javi se Baba.
nbg4ever Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Ovo odlicno izgleda, za sada (kako overall, tako i u h2h-u). Zabaleta i Nolan su seronje, ali je Kartmenov Oskar Vajld kard tim uglavnom podbacio.Boruc je potpuni car. Jos jedan klin, bez i jedne jedine odbrane
Feindouno Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Javlja mi se da sam se opet zajeb'o sto sam izabrao Begovica.Vodio sam se statistikom i cinjenicom da je Palas dao gol Stouku u gostima pa bi mogli i Sotonu (fejl)Nisam nezadovoljan ucinkom svojih igraca, jedino je malo tuzno sto sam opst ostavio 30+ poena na klupi.Bice oko 30 i na terenu kad Runi i Jaja dobiju bonuse, nije lose, jedno 29 bodova vise od malkinove cetvorke
nbg4ever Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Bice i kod mene 30 sa bonusima, ako Totalfpl ne laze.Jedan od hajlajtsa sezone je cinjenica da niti u jednom kolu, nisam ostavio na klupi igraca koji je nadmasio nekog iz prvih 11 (retkih "2 na klupi, 1 u timu" da ne racunam). Mada cu zbog ovog Kima nacisto da popizdim. Pao je na 4.8 i opet odigrao 55 minuta.Ovaj Amfetamin iz Vest Broma dolazi u moj tim, koliko sutra
zoki Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Sokolovići su mogli komotno da me časte i +16 isto bi me razguzili... :isuse:Brejdi, Runi© i Riki sa bonusima napravili 45:15 za šampione... Meni ostali Kolmen, Per, Vitaker, Ozil i Ben Arfa a njemu Mića i Miralas...Mesut dva puta iz prekida gađa Peru u vugla za 0:2 i to je to...
malkin Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Ovaj Amfetamin iz Vest Broma dolazi u moj tim, koliko sutraja sam razmisljao o amalfitanu vec za ovu nedelju, ali bilo je vise gorucih problema + wba ima nezgodan raspored. inace deluje kao super opcija za jeftinog veznog.
nbg4ever Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 (edited) Deluje. Mada, sad sam mu gledao statistiku i za Marsej je dao dva gola na 58 utakmica :mellow:Problem je u tome sto su mi alternative u tom cenovnom rangu Barkli ( koji nije zakucan u timu, plus imam Miraljasa i Kolmena), Brejdi koji ce na operaciju uskoro i Vitingem (koji mi deluje kao dobra opcija, ali bih duplirao Kardifovce na sredini). U svakom slucaju Nolan mora da leti, kako bih kasnije mogao da dovedem MicuaPazi ovu tetkicu sada! Na sta si se povredio, jbte? Na maslacak?Sent from my Nexus 4 Edited September 28, 2013 by nbg4ever
nbg4ever Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 (edited) Ovaj Ramzi me opako nervira. Sta treba da se dogodi, pa da zavrsi na klupi?Ko me tero da pitam :isuse:Sent from my Nexus 4 Edited September 28, 2013 by nbg4ever
Aleksandar88 Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Ramsey je bogotac, jedino me on jos drzi u igri !
Feindouno Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Ovaj Ramzi me opako nervira. Sta treba da se dogodi, pa da zavrsi na klupi?Ko me tero da pitam :isuse:Sent from my Nexus 4hihihihi
Baba Ji Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 -10 na pogadjalici i zadovoljan sam.Javi se Baba.javljam se al kasno, sad se vec vidi da smo obojica na -20. tesko kolo za pogoditi, zao mi jedino sto sam izabrao pogresno izmedju southamptona i man utd-a za bonus zeton..
Feindouno Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Kod mene nije bilo dileme, idealna za tradicionalnih 2-0. Krivo mi je zbog bankar bonusa, sad sam ga resetovao.Valjda cu se izvuci u plus do kraja.
Segundo Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Kapitena Bentekea zamenio Dzekom i ovaj zabio u prvoj i dvoumio se da ga postavim za kapitena, ali stavio Mirallasa koji ce morati jednom vec da pokida. Uz njega, strelci i Lambert i Gylfi, dok je Bony za skromnih 30 minuta upisao asist. Sjebavaju me defanzivci konstantno, ali je svetla tacka sto ce umesto Vidica upasti Abdolulaye Faye (kupljen za kusur i popunjavanje broja igraca) koji je odigrao prve minute ove sezone i odmah 6 poena. :) Sa tom izmenom, danasnji skor protiv EON Burnley 39:40. Sutra ostaju Mirallas kapiten i Ben Arfa. Protivniku igraju jos Coleman i Begovic, te ocekujem zanimljivu borbu do samog kraja.
Recommended Posts