Feindouno Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Nastavlja se dominacija moje klupe, Robi Brejdi opet dao gol a upisuje se i Caulker koji je 3. izmjena
nbg4ever Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Svaki put kad vidim da je Brejdi dao gol, opsujem zato sto ga nisam doveo, a onda se setim da bi mi u svakom kolu kada je imao ucinak, sedeo na klupi. Bez izuzetka.Sent from my Nexus 4
Feindouno Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Nisam imao gdje da ga uglavim zaista. Sredina Mirallas koji igra kod kuce protiv sugavog Njukasla, Remzi koji je lud (i nadam se nece igrati), Michu bog fudbala i Yaya.Napad Sturridge, Roo, Giroud, samo bi potpuni idiot izbacio jednog od njih zbog Brejdija tako da jebiga...Odbrana mi je uzasna, Bane, Riether i Garrido. Tu sam mogao da uglavim Caulkera recimo al jebiga, prije bi mi igrao Collins.
nbg4ever Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Jbte, ovog Turea ne da sere, nego...Sent from my Nexus 4
Lezilebovich Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 ja sam sada pazario Yayu, ali ga ima i protivnik ...
Feindouno Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 (edited) 'oce igrati Remzi?edit: Riether asistirao, to je lijepo Edited September 28, 2013 by Feindouno
nbg4ever Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Usao je Persi, izgleda. Sviraj kraj, sudija ^_^Sent from my Nexus 4
Feindouno Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Udje i Fellaini.Jel ima neko da nije igrao saljivdziju na ova govna iz Mancestera?
Feindouno Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Naravno.Nadam se da je vecina na -30 i da necu previse potonuti.Inace pogodio CFC tacan, pobjedu Sotona za sad...
clever bastard Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Protivnik ima Bradya, Yayu i Rooneya© :isuse:Spasio bi me neki 3:5 rezultat na Swansea-Arsenal gdje ce Michu zabiti het-trik, a na drugoj strani Ozil asistirati tri, i asistirati dva, jedan Ramseyu, jedan Giroudu <_<
Feindouno Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Protivnik ima Bradya, Yayu i Rooneya© Pametan neki.
malkin Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 kakav potop jebote. bolje bi bilo da onaj bolid nije ni uvodio van persija, mile jebeni jedinak ce na klupi imati isti ucinak.protivnik ima runija kapetana, sasvim dovoljno da se pobedi tim koji ima fantasticni ucinak od jednog (1) boda nakon sto su igrala cetvorica igraca.
Recommended Posts