September 28, 201311 yr Nastavlja se dominacija moje klupe, Robi Brejdi opet dao gol a upisuje se i Caulker koji je 3. izmjena
September 28, 201311 yr Svaki put kad vidim da je Brejdi dao gol, opsujem zato sto ga nisam doveo, a onda se setim da bi mi u svakom kolu kada je imao ucinak, sedeo na klupi. Bez izuzetka.Sent from my Nexus 4
September 28, 201311 yr Nisam imao gdje da ga uglavim zaista. Sredina Mirallas koji igra kod kuce protiv sugavog Njukasla, Remzi koji je lud (i nadam se nece igrati), Michu bog fudbala i Yaya.Napad Sturridge, Roo, Giroud, samo bi potpuni idiot izbacio jednog od njih zbog Brejdija tako da jebiga...Odbrana mi je uzasna, Bane, Riether i Garrido. Tu sam mogao da uglavim Caulkera recimo al jebiga, prije bi mi igrao Collins.
September 28, 201311 yr 'oce igrati Remzi?edit: Riether asistirao, to je lijepo Edited September 28, 201311 yr by Feindouno
September 28, 201311 yr Udje i Fellaini.Jel ima neko da nije igrao saljivdziju na ova govna iz Mancestera?
September 28, 201311 yr Naravno.Nadam se da je vecina na -30 i da necu previse potonuti.Inace pogodio CFC tacan, pobjedu Sotona za sad...
September 28, 201311 yr Protivnik ima Bradya, Yayu i Rooneya© :isuse:Spasio bi me neki 3:5 rezultat na Swansea-Arsenal gdje ce Michu zabiti het-trik, a na drugoj strani Ozil asistirati tri, i asistirati dva, jedan Ramseyu, jedan Giroudu <_<
September 28, 201311 yr kakav potop jebote. bolje bi bilo da onaj bolid nije ni uvodio van persija, mile jebeni jedinak ce na klupi imati isti ucinak.protivnik ima runija kapetana, sasvim dovoljno da se pobedi tim koji ima fantasticni ucinak od jednog (1) boda nakon sto su igrala cetvorica igraca.