malkin Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 bice zanimljivo, jakako.inace, skrpih tim konacno. dobice Surdilovic (opet, ciji je to tim?) 4 poena fore, ali tim mi je kao OK. jedino jos ne znam sta da radim sa kapitenskom trakom, djavo odneo onog mutavog Mojesa...
malkin Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 toliko sam izmena uradio u poslednja dva dana da više ne znam gde udaram. u svakom slučaju, vajld kard iskorišćen, diverzfikovan rizik kroz igrače više različitih klubova, pa ćemo videti sutra kako to izgleda ...sto si ti koji djavo trosio wc kad ti dobro ide? jedna nedelja sa crvenom strelicom i ti odma tako... a jos si i trpeo Lukakua dok mu je padala cena, ono bese?
Lezilebovich Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 iznervirao sam se :(a imao sam i volkota i azara i čestera i warda koji nisu ni za onu stvar. sad sam pretumbao, pa ćemo videti ... a lukaku je još uvek tu :)
nbg4ever Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Izgubio zbog asistencije Azaru... Napustam ligu ovo je besmisleno :)Kartmen, koji je navodno napustio ligu nakon prvog kola, je resio da aktivira divljaka <_<
malkin Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 cenim da se sa njim suceljavas ovog vikenda.
Feindouno Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Zasto nije napustio ligu prije prvog kola?
nbg4ever Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Zato sto je mucko djubre. Namerno ovo radi, meni da napakosti.
malkin Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 bokte, u nasoj ligi je preostalo jos samo 8 neiskoriscenih divljih karti. niko od prva tri jos nije iskoristio svoju. tek ce nas karaju spejd, fei i garnirung, nesto mi se cini...
nbg4ever Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Imas na prvoj strani timove.U premijeru 6 neiskoriscenih, ako sam dobro prebrojao
Aleksandar88 Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Ko igra protiv Totenhema ima poklon od 4 poena. Inace wc cuvam za one duple nedelje i ostale gluposti, kad moze da se capne sigurna 3 boda sa njom.
Moća Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Kopkila je bedni Persijevac <_<Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Feindouno Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 bokte, u nasoj ligi je preostalo jos samo 8 neiskoriscenih divljih karti. niko od prva tri jos nije iskoristio svoju. tek ce nas karaju spejd, fei i garnirung, nesto mi se cini...Znas da ima jos 1 zimski WC?Ja sam prosle godine izgubio sve nakon sto sam iskoristio to sranje tako da mi sad ne pada na pamet.
John Coltrane Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Znaci Silva cao za ovo kolo? Taman da se kupi buljavi a moze i Brady za svaki slucaj umesto WardPrwose, dok ce mi Obertan ostati kao amajlija i dalje bez ijednog minuta :D
cartman Posted September 28, 2013 Posted September 28, 2013 Zato sto je mucko djubre. Namerno ovo radi, meni da napakosti.Ma nisam napustao ligu...to je Fei stajl pretnja bilaNisam imao kada da pisem po forumu jer su mi vikendi uzas zauzeti renoviranjem kuceSad je parket postavljen, WC iskoriscen i spreman sam da se kao Feniks dignem iz pepela
Recommended Posts