zoki Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 PhysioRoom.com Ltd @physioroom37m#Moyes "Robin will be back, involved somewhere. He trained today & is fit. But we'll have to see exactly where he is" #MUFC Fit je...i vratiće se nekad...i igraće...a možda i neće...
Tolaa Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 (edited) Dabogda dobio otkaz u januaru. I izgubio i od Vile i od Bajerna. I ugazio u govno. :rant:Edit: @Pelegrini Edited September 27, 2013 by Naa
nbg4ever Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Fit je...i vratiće se nekad...i igraće...a možda i neće... Pa vidis da moraju prvo da vide gde je. Pobegao :(Robin Van Dam Persi, Neopravdano odsutan...
Feindouno Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Dabogda dobio otkaz u januaru. I izgubio i od Vile i od Bajerna. I ugazio u govno. :rant:Edit: @PelegriniNije ni Pelegrini kriv koliko su oni prsli jer imaju 150 igraca, to ne bi ni :ziga: licno ukomponovao da svi igraci fantazija budu zadovoljni. Kad sam pravio tim Yaya mi je bukvalno bio jedina opcija posto je manje-vise nezamjenjiv. Imao sam i kloca nesto kratko cisto na osjecaj ali je jasno da i njega jede rotacija.Sta je s Remzijem?
nbg4ever Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Wenger admits Ramsey "has a little thigh problem but he should be alright"Wenger optimistic both Ramsey and Flamini will feature on Saturday against Swansea
Tolaa Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Nije ni Pelegrini kriv koliko su oni prsli jer imaju 150 igraca, to ne bi ni :ziga: licno ukomponovao da svi igraci fantazija budu zadovoljni.Kad sam pravio tim Yaya mi je bukvalno bio jedina opcija posto je manje-vise nezamjenjiv. Imao sam i kloca nesto kratko cisto na osjecaj ali je jasno da i njega jede™ rotacija.Sta je s Remzijem?Nisam ni ja uzimala manje-vise nista iz Sitija bas zbog toga. Ali sad sam otisla u minus zbog Aguera, kontala sam da ce igrati... Drugi kog sam uzela je Remzi, tako da ni njega necemo videti u ovom kolu.
Feindouno Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Ne znam ko nije otisao u minus. Ja sam mogao to da izbjegnem posto sam imao 2 FT al pozurio sa transferima magarac u nadi da ce Bentekara pauzirati samo nedelju dana.
Tolaa Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Zasto moj protivnik Pantelia jos nije prijavio minus iako ima i Bentekea i Volkota?
malkin Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Fit je...i vratiće se nekad...i igraće...a možda i neće... e da ga jebem. a najjace je sto po razlicitim medijima razlicito interpretiraju sta je Mojes rekao. Miror kaze RVP "returns to feature for MUTD's clash with West Brom" a Telegraf "RVP returns to starting lineup for visit of WBA." pa dal su oni normalni, meni sve za ovaj gw zavisi od RVPa.
Feindouno Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 (edited) Nema veze malkine, i ako propadnes ostane ti slika tabele pred proslo kolo :lolol:Kako ce te tek da kukate u decembru kad krenu odlaganja jaoooooedit:Da ne zaboravim da se zahvalim Praslinu sto me pozvao u 1 na 1 ligu, mnogo mi lakse padaju sve ostale nedace kad znam da cu ostvariti bar jednu pobjedu. Edited September 27, 2013 by Feindouno
Tolaa Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 A sta je s Praslinom? Ne vidim ga na ban logu, ne pise, a povodom utakmice u draft ligi mi je poslao PM... Bojkot foruma? Karantin zbog nezadovoljavajucih rezultata?
nbg4ever Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Sutra ce biti zanimljiv dan. Till then...http://youtu.be/u1RtEQ6ly3Q
Lezilebovich Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 toliko sam izmena uradio u poslednja dva dana da više ne znam gde udaram. u svakom slučaju, vajld kard iskorišćen, diverzfikovan rizik kroz igrače više različitih klubova, pa ćemo videti sutra kako to izgleda ...
Recommended Posts