Sam Spade Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 U jacoj PPP ligi vise nema neporazenih timova al' ce nas zato biti jedno 7-8 sa po jednim porazom.Sam Spade je novi lider.Da ostane zabeleženo:
malkin Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 (edited) jeste, i u lepoj uspomeni ce mi ostati ta slika :Djebiga, posteno si me izgazio i fino sam se spustio na zemlju, ali sam resio da ne panicim. ovo stvarno izgleda da je bilo cudno kolo. mada, ako RVP, volkot i benteke budu pauzirali u GW6, bice 1 legitimno:edit. e da, Seme svaka cast! Edited September 23, 2013 by malkin
nbg4ever Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 I za Persija Mojes kaze "outside chance" da ce igrati za vikend. Sta god mu to znacilo... Ja cekam info za Bentekea, al mrka kapa.Sent from my Nexus 4
malkin Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 brate mili, startovacu kolo sa -8 :isuse:a nije da znam koga bih da dovedem... kako mi se ovaj vikend usrao u koncepciju tima, neverovatno.
Feindouno Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Ja sam toliko jak da u ovom kolu svakako nemam mjesta za 1 Bentekaru
ubibobi Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Prasline? Pa gde si ti drugar? Znam da ti ne ide u poslednje vreme , tj. negde od samog pocetka, al to nije razlog da napustis forum...Izbacice te iz lige zbog neaktivnosti... Mozda to i zelis da postignes, i da se resis bedaka ali bi to onda bio potpuno truo takticki pokusaj ...Kao sto vidis ,meni odlicno ide. Sa 3 nepotrebne izmene, kolo sam zavrsio sa 25 bodova i to kao najgori u obe lige a za sledece sam napravio jos 5 i sva je prilika da se ni na tome necu zaustaviti, zato ne budi malodusan nije sve tako crno, barem dok ima i gorih
malkin Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 a i nije tako lose ovo bobijevo sa gomilom transfera. igram protiv Surdilovica koji imaju Barfu, Remzija, Ozila, Runija, sve redom po poslednjoj modi. ako ce vec da me ukanta, daj bar da obavim temeljan remont, 3-7 izmena i tako to...uostalom, ciji je Surdilovic Ltd?
nbg4ever Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Ian Abrahams @BroadcastMoose 59m I am hearing unconfirmed reports Aaron Ramsey has a thigh strain and will have a Scan tomorrow.
copkillah Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 ja bih voleo da RvP zagine do kraja sezone, ne toliko iz navijačih razloga, već da igra postane interesantnija
Tolaa Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Pantelia, imas mali znak paznje u vidu 4 poena.
Recommended Posts