Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

Posted

Nesto me zajebava oko passworda koji kao nije pravi a jeste , isto se desilo i pred drugo kolo ali tad sam stigao na vrijeme da stavim prognoze, sada ne. Nakon par dana mi se sve vratilo u normalu bez mijenjanja passworda, sada opet ista stvar, vjerovatno ce se opet sve vratiti u normalu. Jel jos neko imao slican problem?

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

974

• nbg4ever

638

• malkin

596

• Прслин

441

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

Kardif? Morao je i usrani Siti da ga primi, ni iz cega.Soldado pocinje da me nervira. Bar je Lamela asistirao za draft.*ili zbog pogadjalice? :D

Edited by nbg4ever
Posted

Caulker + sto na pogadjalici idem ispod 100 i umjesto +20 tu imam -10 :(

Posted

Totenhem do sada samo jedan primljen gol u ligi. Moracu probrati nesto iz njihove zadnje linije™

Posted

Totenhem je imao tipa 20+ suteva na gol.Bilo bi veoma dobro kolo da je Zabaleta sacuvao klin, i da Runi nije dao. Ovako, blah :yawn2:

Posted
pa jebo mu pas mater mora li bas u 93'
Mora, za jos 15 mojih poena.Na kraju +4 za Behemota. Cestitke. Presudio je Minjole tacno za ta 4 poena. Kod mene su jedino valjali Jaja, Mertezaker, Bane i Nolan, s tim sto je prvu trojicu imao i on, a Nolana je ponistio Miraljas. Ocajno kolo.
Posted

Mislim da mi je ovo najgore kolo u istoriji, RvP i Volkot nisu igrali, Dzeko usao minut pre kraja, Soldado nista... Menjam Azara za sledece kolo.

Posted (edited)

Kod mene solidno rekao bih, 44 na terenu i 20 na klupi. Trebalo bi da bude 3/3 u H2H ligamaedit: bio bih prvi na pogadjalici da majmuncina nije dao gol u stotom minutu

Edited by Feindouno
Posted
Mora, za jos 15 mojih poena.Na kraju +4 za Behemota. Cestitke. Presudio je Minjole tacno za ta 4 poena. Kod mene su jedino valjali Jaja, Mertezaker, Bane i Nolan, s tim sto je prvu trojicu imao i on, a Nolana je ponistio Miraljas. Ocajno kolo.
Hvala bilo je tesno. Sto kazes presudio Minjole mada se ni ti ni ja nismo usrecili sa kapitenima.Ozbiljno razmatram divlju kartu nisam zadovoljan timom uopste.Sent from MH using Tapatalk 2
Posted (edited)

Pukao sam :(. Moraće da radi divlja karta, imam nekoliko viškova, a i i iz evertona i iz arsenala po trojicu ... nekako će to morati bolje da se rasporedi.edit: čestitek NBGiju

Edited by Lezilebovich
Posted

Pobeda nad Timmijem iako mu je usao Brady sa klupe da ne kuka...:)

Posted

Nemacka Mjuriel trijumfuje na svim frontovima! :kralj:

Posted

jos mi samo recite da je i Rumunj seronja izgubio