Feindouno Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Ajde ne kukaj malkine, moze RVP sam da me dobije i ne bi bilo prvi put da se bas to desi.
San Epifanio Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Kad vec nije poceo od pocetka sjajno je sto Boni nece ni uci u igru, tako da ce ga zameniti sasvim solidni Arnautovic. Ni Dzenkinson nece ulaziti, a njega menja Ciko (trenutno cs, ali i zuti)
zoki Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Ne igra RVP!!!Sjajno, Volkot © a Persi zamenik!!!
malkin Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 jasta, rvp ce da te pobedi:De Gea; Smalling, Ferdinand, Vidic, Evra; Valencia, Carrick, Fellaini, Young; Rooney, Welbeck.
Feindouno Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 (edited) izvini :(Kolo mi je generalno ok al jedna stvar me ozbiljno nervira a to je izbor golmana. Dakle racunao sam da ce Begovic primiti jedan i skupiti bar 6 odbrana kao i da ce Boruc sigurno primiti gol.Naravno ovaj prvi je primio 3 komada a mrtvi Liverpul nije bio u stanju da umuva jedan jebeni gol tako da mi je 7 klupa ostalo na klupi.Sledece kolo je takodje zajebano, Boruc vs CP, Begovic vs Norwich :happy:edit: na pogadjalici svega 20, ocekivao sam 1 razlike na oba meca, nikako 2 Edited September 22, 2013 by Feindouno
nbg4ever Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Ozil kapiten Auuuu! Rispekt :Hail:Generalno gledano, epsko poseravanje po kapitenima u ovom kolu. Benteke, Staridz, Ziru, Volkot, Persi
Hobbit slayer Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 (edited) Prorok! :ziga:Edit- Ozil je najpametnija investicija u zadnjih par kola, mada cekam i Eriksena... Edited September 22, 2013 by Hobbit slayer
nbg4ever Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Eh, da je samo to... ^_^ Inace, odlucio sam da idem solo sa Borucom. Pratim taktiku spidermatt-a od prosle sezone, plus me jos proganjaju one rotacije Scessnog i Begovica, gde sam ostao bez nekoliko CSova. Jedan gosha, pa sta mi bog da.Mada, ako Bejl nekim cudom ode u Real, to ce razjebati 2/3 timova, ukljucujuci i moj. I Zirua sam ubacio, ako Venger ne dovede napadaca, moze se ispostaviti kao dobar potez
Feindouno Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Auuuu! Rispekt :Hail:Generalno gledano, epsko poseravanje po kapitenima u ovom kolu. Benteke, Staridz, Ziru, Volkot, PersiTo kad neznalice biraju... Bane je uzeo laganih 12
clever bastard Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Ozil ©, Ramsey, Michu, pobjeda, vajld kard
nbg4ever Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 (edited) Rispekt i za tebe, bez zezanja. Nekako mi se cinilo da ce streakovi strelaca biti prekinuti u ovom kolu. Pre svega na Staridza & Zirua mislim. Troumio sam se izmedju Bentekea, Zirua i Ben Arfe. Sto ce reci, mogao sam i gore da prodjem. Nisam imao muda da rizikujem sa nekom alternativom, a i pozadi nisam imao nikoga sa garantovanim klinom Bonusi:3 Ratlidz2 Vilijams / Dajer / Dejvis----------------3 Ozil2 Remzi1 Kameron Edited September 22, 2013 by nbg4ever
Feindouno Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Ozil ©, Ramsey, Michu, pobjeda, vajld kard Sta bi s pogadjalicom?
Recommended Posts