Jump to content
IGNORED

Fantasy Premier League 2013/14

Прслин

Recommended Posts

Posted (edited)

ja imam brejdija prvog na klupi i tesko da ce uci. zato lebron ima ravela drugog na klupi i ima dobru sansu da udje. pasmater.da napomenem da je i ovaj koristio divljakusu. <_<

Edited by Timmi
  • Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Feindouno

974

• nbg4ever

638

• malkin

596

• Прслин

441

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted
Ben Arfa izgleda nije ni na terenu, sta li... :rolleyes:Koliko vidim, ovo ce biti jedno od onih potop kola. Taman kad sam poceo da verujem da znam sta radim
+1 prvo 'tekara, pa onda: stavi Kolmena, nume Vest Hem gol da da... necu smeti da gledam Mancester i Arsenal, tu mi visi ovo kolo.
Posted

cekaj bre, igra Ben Arfa. jel ima iko ovde Remija u timu?

Posted (edited)

Igra, naravno. Al ko da ne igra, sudeci po ucinku >_>*Brejdi asist po lajv skoru, a gol po ViskovicuSent from my Nexus 4

Edited by nbg4ever
Posted

prvi put mi bas svi igraju pa mucenik el-muhamad nece uci...naravno, ceka se 60 min da prebacim 1 ^_^

Posted

budjavi liverpul.dizem ruke od ovog kola, provericu sutra rezultate i gotovo :smoris:

Posted

ma ovaj liverpul ce ga umuvati - mislim da ce neki penal ili tako nesto

Posted

Ma jel to Miraljas asistirao, da li me oci varaju??? :blink:Sent from my Nexus 4

Posted (edited)

na klupi su mi i Sessegnon i Lukaku :(ajde liverpulu daj go

Edited by Lezilebovich
Posted

brzo uci malkin hahaBrady, Mirallas i Boruc! na klupi, Fei pobedijo :isuse:

Posted
na klupi su mi i Sessegnon i Lukaku :(ajde liverpulu daj go
Da, nisi mi bas najjasniji bio. Nisi namestio tim, ili...? :unsure:Nolan i Miraljas, ko na cno! :Hail:Boruc :Hail:Ben Arfa, prevara :angry:Sent from my Nexus 4
Posted
Da, nisi mi bas najjasniji bio. Nisi namestio tim, ili...? :unsure:
sad nisam ni sebi jasan. ostavio sam isti tim kao prosle nedelje, jer nisam bio siguran da li ce ova dvojica zaigrati u novima klubovima, jer nisu igrali prosle (ok, lukaku zbog bivseg kluba, ali opet) ... no, nek su proradili, cekam ih od pocetka sezone ...
Posted

Mene stra' i da pogledam. Mislim da sam stavio djokera na NjukaslSent from my Nexus 4