September 21, 201311 yr ja imam brejdija prvog na klupi i tesko da ce uci. zato lebron ima ravela drugog na klupi i ima dobru sansu da udje. pasmater.da napomenem da je i ovaj koristio divljakusu. <_< Edited September 21, 201311 yr by Timmi
September 21, 201311 yr Ben Arfa izgleda nije ni na terenu, sta li... :rolleyes:Koliko vidim, ovo ce biti jedno od onih potop kola. Taman kad sam poceo da verujem da znam sta radim+1 prvo 'tekara, pa onda: stavi Kolmena, nume Vest Hem gol da da... necu smeti da gledam Mancester i Arsenal, tu mi visi ovo kolo.
September 21, 201311 yr Igra, naravno. Al ko da ne igra, sudeci po ucinku >_>*Brejdi asist po lajv skoru, a gol po ViskovicuSent from my Nexus 4 Edited September 21, 201311 yr by nbg4ever
September 21, 201311 yr prvi put mi bas svi igraju pa mucenik el-muhamad nece uci...naravno, ceka se 60 min da prebacim 1 ^_^
September 21, 201311 yr budjavi liverpul.dizem ruke od ovog kola, provericu sutra rezultate i gotovo :smoris:
September 21, 201311 yr Ma jel to Miraljas asistirao, da li me oci varaju??? :blink:Sent from my Nexus 4
September 21, 201311 yr na klupi su mi i Sessegnon i Lukaku :(ajde liverpulu daj go Edited September 21, 201311 yr by Lezilebovich
September 21, 201311 yr na klupi su mi i Sessegnon i Lukaku :(ajde liverpulu daj goDa, nisi mi bas najjasniji bio. Nisi namestio tim, ili...? :unsure:Nolan i Miraljas, ko na cno! :Hail:Boruc :Hail:Ben Arfa, prevara :angry:Sent from my Nexus 4
September 21, 201311 yr Da, nisi mi bas najjasniji bio. Nisi namestio tim, ili...? sad nisam ni sebi jasan. ostavio sam isti tim kao prosle nedelje, jer nisam bio siguran da li ce ova dvojica zaigrati u novima klubovima, jer nisu igrali prosle (ok, lukaku zbog bivseg kluba, ali opet) ... no, nek su proradili, cekam ih od pocetka sezone ...
September 21, 201311 yr Mene stra' i da pogledam. Mislim da sam stavio djokera na NjukaslSent from my Nexus 4