Jump to content

Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

edit: Moco, pa sto bas protiv mene Divljak? i ovako sam u nokdaunu, ne mogu da se naviknem na novi bonus sistem.. :cry:
Ovo meni upuceno?Nisam odradio WC vec sam imao dve izmene gratis jer proslo kolo nisam iskoristio tako da krecem sa +4 nadam se da ces ceniti ovaj poklon.

Divlja karto zbogom, dugo si mi i trajala

Jesi ti ovaj prvi fantom?
Jesam :)
Ovo meni upuceno?Nisam odradio WC vec sam imao dve izmene gratis jer proslo kolo nisam iskoristio tako da krecem sa +4 nadam se da ces ceniti ovaj poklon.
Tebi, tebi. Pa i nisi se nesto pretrgo sa poklonom, moglo je to bolje, kao Praslin na primer..

Prslin™ je prica za sebe.

Vidim da se nesto pominje da ce Silva biti spreman za derbi. Do mojega! Em nije pao ni dinara, em ce sad da pokida, garant! :rolleyes:A mogao sam lepo Nolana da prodam. Ove nedelje sam bas osiromasio. Kim, Miraljas, Nolan, Murner - svi pali.Sent from my Nexus 4

Ja osiromasio za 0.1, mislim da je to Mirallas mrtvi.Drzacu njega i Uolkota do kraja kad vec jedem govna sto ne ostavlja prostora za manevrisanje uopste posto je Yaya 1 stub veznog reda i samo bi ga kompletan idiot izbacio a jos ostaje sveti Michu i rezerva rezerve Brady.

Vidim da se nesto pominje da ce Silva biti spreman za derbi. Do mojega! Em nije pao ni dinara, em ce sad da pokida, garant! :rolleyes:A mogao sam lepo Nolana da prodam. Ove nedelje sam bas osiromasio. Kim, Miraljas, Nolan, Murner - svi pali.Sent from my Nexus 4
Ja sam ga ubacio u mesto Shawcorsa koji igra protiv napaljenog Arsenala, pa ako ne bude igrao ni minuta nek udje Shawcros. Sa druge strane nisam uzeo WC, nego sam izbacio RVP i Berbu, a ubacio Runija i Zirua, cenim da je Runi u dobroj formi i da usput moze zabosti i neku asistenciju (RVP tesko posto vise ni kornere ne izvodi redovno kao pre), dok je Ziru rekao bih zicer, tamo nema ko drugi da ga utera sem njega.Na kraju mi u banci ostane dovoljno da prodam Obertana (koji qrcu ne valja) i ubacim Ramseya ali mi ipak previse -8 poena (osecam da ce Ramsey pokidati :( )

U ovom kolu, pukovnik ili pokojnik.Transferi, dolazeci i odlazeci, izbor kapitena,... toliko mogucnosti za zajeb, ili trijumf.

U ovom kolu, pukovnik ili pokojnik.Transferi, dolazeci i odlazeci, izbor kapitena,... toliko mogucnosti za zajeb, ili trijumf.
Kaze se pukovnik il' pokajnik™ vidi na 1:21

Uh, smorio sam se u sekundi misleci da mi je Bentekara kapiten al' nije srecom.Odsepa mucenik u svlacionicu, ne izgleda dobro uopste.edit: i prokleti Kozak koji je usao umjesto njega odmah daje gol.Sviraj kraj sudija, 1-2 na pogadjalici.

Edited by Feindouno

Zato meni jeste Bentekara kapiten :isuse:Sent from MH using Tapatalk 2

I Prslinu™ je :rolf:

Uf, izbegao sam minu ovde. Do poslednjeg trenutka sam se neckao da li da ostavim traku Ziruu, ili da je prebacim na 'tekea, za koga sam pretpostavio da ce se usrati u zivot nejakom Noricu, a Lezileb ga nema. Cudno kako ne mozes da isplaniras transfere 2-3 kola unapred. Uvek ti se neko posere u racunicu.Sent from my Nexus 4

Meni je on kapiten od pocetka i juce razmisljam da li da promenim za ovo kolo, jer rekoh mozda ne odigra dobro u gostima. Na kraju ga ipak ostavim i "sjajno" se pokazalo. :frust:

Lepo je videti da je Gaby asistirao a da gol nije dao Benteke koga ima 99% timova -_-