Feindouno Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Greska izgleda kod dodjele bonusa, sestorica iz Sitija nisu dobili nista :o
John Coltrane Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Od Koltrejna u brodu™.Prslin nema ni 40 poena mukicaCekaj sutra Chelskijevce + ti imas Bentekea. I u novoj sezoni po starom obicaju Fei kuka na sav glas.
LeBron Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Osvaldo, 8 dinaraTrebalo bi veliki car Ricky Lambert da ostane najbolja kupovina tu iz Sotona, mada sad ce biti jebeno za ucinak pored Osvalda...
nbg4ever Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 (edited) A Lambert je stvarno car. Secam se prosle godine kako se usro u klin Sitiju. I to sa klupe.Pocetak ove sezone je gotovo potpuno suprotan od prosle. Tada gotovo niko od vecih timova nije sacuvao mrezu, a sada skoro svi.Napadaci su takodje podbacili, a sad krenuse od starta da trpaju kao mutavi.*nezvanicno, nas stari znalac Elmander, u Noricu *opet nezvanicno, Bejl u Realu za 93 meleona funata + Koentrao Edited August 20, 2013 by nbg4ever
ducca Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 (edited) Osvaldo bi mogao biti jeben asset, Soton je jedna od sexipilnijih ekipa i sigurno ce biti upotrebljivih lopti. E sad, to sto Crtamorasi prica o njegovom mentalnom stanju i istripovanosti je druga strana medalje. We'll see... Edited August 20, 2013 by ducca
cartman Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 buy buy buy!Ja ipak cekam 2-3 kola pa cu da ga kupujem
nbg4ever Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Fulam ima lep raspored od cetvrtog kola. A treba mi neka jeftinoca. Mada, i onaj Kujtim Salja kosta 4.5, a deluje ofanzivnije.Sent from my Nexus 4
cartman Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Ja cekam da vidim da li ce Morrison iz WH da dobije sansu pored ovih veterana...Do 4 kola ce se vec znati ko je bolja akvizicija od njih dvojice
nbg4ever Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Dobice kurac. Imaju previse igraca na sredini, a jos im je i Dauning stigao. Mislim, igrace on povremeno, ali nije to dovoljno fantazi vajz. Sent from my Nexus 4
Feindouno Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Fulam ima lep raspored od cetvrtog kola. A treba mi neka jeftinoca. Mada, i onaj Kujtim Salja kosta 4.5, a deluje ofanzivnije.Sent from my Nexus 4Zvuci kao pravo pojacanje za tvoj tim.
Aleksandar88 Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Uh, ovaj gol mi je trebao k'o 'leba.Ako Silva ostane na ovom golu, i ne primi gol, i odigra 60 minuta, protiv Totenhemaca ce biti 58-58. On ima Ivanovica ©, ja Ivanovica, Azara © i Bentekea.Mislim da te taj Silvin gol ozbiljno gurnuo ka pobedi. Jedina nada mi je da Celski ne primi gol i da uz to Hazard ne uradi nista :(.
Tolaa Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Iskukala si <_<Ma jok, jos uvek imas mnogo vise sanse od mene. Dovoljno ti je da Celzi primi gol. Lukaku sumnjam da ce se naigrati.Tola, imas mali poklon u vidu 4 poena za sledece kolo... ;)Vrlo je moguce da ce poklon biti uzvracen, ali to zavisi od sutrasnje utakmice.
San Epifanio Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 (edited) Varijante za veceras:- vlazni snoviBenteke dva gola (bez propratnih efekata u vidu kartona, promasenih penala i sl.) + Azar dobija slobodno vece (npr. izlazak u grad)- surova realnostsve ostalo, tako da koristim priliku da cestitam Monstrumu i njegovim Djubretarima na rutinskoj pobedi na otvaranju sezone. Edited August 21, 2013 by San Epifanio
Recommended Posts