nbg4ever Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Jeste da je Njukasl prsotina, al Siti stvarno deluje mocno. Bice poena od njih, samo tako. Samo, ko ce trpeti tu od rotacija, pitaj boga. Negredo, Jovetic, SamriSent from my Nexus 4
Feindouno Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Izgubih, jebeni impotentni Njukasl nije mogao da ponisti Zabu Ivana :(
Tolaa Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Mocin Debuchy odradio posao sa -1. Ostaje mu Mata © + 1 poen vs. Lukaku © + Cech.
Baba Ji Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 (edited) ovaj bonus sistem mi je ubedljivo najgori do sada, uopste nije u skladu sa ucinkom igraca na terenu. bice bonusa ko kise ove sezone, pa koga sta usere.. trebalo bi da ga poprilicno modifikuju, pozdravljam visak bonusa za odbrambene igrace ali su otisli u drugu krajnost. plus sto je jako mala razlika u bps poenima tj. mnogo igraca ima slican/isti broj poena. konkretno m.city ima 3 igraca sa 11 bps poena iliti po 2 bonus poena, chelsea juce isto, od cega su sva trojica odbrambeni.. ne znam koliko je to interesantno. sta vi mislite? Edited August 19, 2013 by Baba Ji
LeBron Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 (edited) ovaj bonus sistem mi je ubedljivo najgori do sada, uopste nije u skladu sa ucinkom igraca na terenu. bice bonusa ko kise ove sezone, pa koga sta usere..Mnogo su favorizovani odbrambeni igraci kod bonusa...kao i juce Celzijevi, tako ce i na ovoj i Zabaleta i Leskot dobiti bonuse, a da skoro nikakvog posla nisu imali...Bice mnogo jebeno ove sezone oko toga...edit...nisam video da Zabaleta ima asistenciju, ali opet je nerealno... Edited August 19, 2013 by LeBron
nbg4ever Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Izgubih, jebeni impotentni Njukasl nije mogao da ponisti Zabu Ivana :(Od Praslina, ili...?Mene Timi odavno dobio, al ajde. Kao, zadovoljan sam ukupnim ucinkom. Sent from my Nexus 4
Feindouno Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Od Koltrejna u brodu. Prslin nema ni 40 poena mukica
nbg4ever Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 (edited) Koltrejn iz on fajr. I mene dobio u draftu.Moram da pratim razvoj situacije glede Lukake. Ne odgovara mi da padne, ali kurcu ne sluzi. Jos ako zasere protiv Vile, bice odmaran protiv Mancestera, pa blenk. Mozda cu morati da da skacem preko Dzeke na Persija, umesto da idem direktno. Ima Siti fina dva kola, ali pitaj boga ko ce tu igrati.Inace, kao fol isplatila mi se taktika da idem sa srednjacima, tamo gde nemam odbrambene (ili su tu privremeno). Da bar pokupe taj jedan bod. Koutinjo, Silva, Azar...I, da, ovi bonusi ce napraviti totalni haos. Sto ne mora nuzno biti i nesto lose -_- Edited August 19, 2013 by nbg4ever
Прслин Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 Cestitam svima koji su me razbili u svim ligama gde neuspesno nastupam. Odoh malo na more da iskuliram.
Moća Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Mocin Debuchy odradio posao sa -1. Ostaje mu Mata © + 1 poen vs. Lukaku © + Cech.Iskukala si <_<
Timmi Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 ovaj bonus sistem mi je ubedljivo najgori do sada, uopste nije u skladu sa ucinkom igraca na terenu. bice bonusa ko kise ove sezone, pa koga sta usere.. trebalo bi da ga poprilicno modifikuju, pozdravljam visak bonusa za odbrambene igrace ali su otisli u drugu krajnost. plus sto je jako mala razlika u bps poenima tj. mnogo igraca ima slican/isti broj poena. konkretno m.city ima 3 igraca sa 11 bps poena iliti po 2 bonus poena, chelsea juce isto, od cega su sva trojica odbrambeni.. ne znam koliko je to interesantno. sta vi mislite? ovaj bonus sistem mi je ubedljivo najgori do sada, uopste nije u skladu sa ucinkom igraca na terenu. bice bonusa ko kise ove sezone, pa koga sta usere.. trebalo bi da ga poprilicno modifikuju, pozdravljam visak bonusa za odbrambene igrace ali su otisli u drugu krajnost. plus sto je jako mala razlika u bps poenima tj. mnogo igraca ima slican/isti broj poena. konkretno m.city ima 3 igraca sa 11 bps poena iliti po 2 bonus poena, chelsea juce isto, od cega su sva trojica odbrambeni.. ne znam koliko je to interesantno. sta vi mislite?veliko sranje. Juce terry, cole i cahill prakticno nisu ni igrali i dobili bonus, a ivanovic koji je bio daleko bolji nista, vjerovatno zato sto je prelazio na suprotnu polovinu pa imao manji procenat uspjesnih pasova ili tako nesto.
LeBron Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Tola, imas mali poklon u vidu 4 poena za sledece kolo...;)
Recommended Posts