nbg4ever Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 (edited) Raspali Soldado, u jos raspadnutijem Totenhemu >_>Inace, ljudi sa interneta kazu da ce Tores startovati. Iako to ne znaci da nece i Lukaku, strepnja mi je dublja od nade...Rutinski -_-Sent from my Nexus 4 Edited August 18, 2013 by nbg4ever
nbg4ever Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Aim to please ^_^A tot je stvarno delovao potpuno razuzdano. Cadli pogubljen, Lenon juri ko muva bez glave, Rouz trci kao osica. Djulfi je jedini delovao okSent from my Nexus 4
Tolaa Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 <_< Ima ga i Moca. Ali mozda bar predjem 30 poena u ovom kolu.
Zoidberg Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Vi ovde prizivate golove i igranje igrača u startnoj postavi kako biste prešli 30/40/50 poena, a moji Morževi još uvek na mršavih 15. :/ Nikad gori start i već se premišljam da iskoristim divlju kartu za totalni remont. :(
nbg4ever Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 (edited) Ja što više razmišljam to mi se čini da necu koristiti izmene u ovom kolu. Odbrana nek radi svoj posao, napadom sam zadovoljanNe igra Lukaku >_>https://mobile.twitter.com/chelseafcSent from my Nexus 4 Edited August 18, 2013 by nbg4ever
Pokojni Ruxin Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Znao sam da će lukaku da bude ispala...ajde da igra ba pa i da mi bude lakše, ali fakin tores da startuje pre njega. <_< Ako ne počne ni drugu najebo sam! Već sam izvršio izmenu da ne gubim poene na glupom manoneu, a u tom slučaju bi lukaku bio ubedljivo najveći gubitak poena jer ga ima gomila timova i svi će gledati da ga se otarase.
Feindouno Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Pa ulazice Lukaku, mozda odigra drugu i tako... ja sam znao da nece biti ispred Toresa u 1 rotaciji.
nbg4ever Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Ma, polako. Odigrace bar jednu od pocetka, a moze i ovde da udje sa klupe. Ne igra ni Mata, ali to se ocekivalo.A ta zajebancija sa Manonetom ce kostati mnoge (u smislu ekstra transfera), cini mi seSent from my Nexus 4
Прслин Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 Lukaku je i na pripremama ulazio sa klupe i davao gol svakih 30 minuta. Meni zbog Drafta odgovara Tores, ali mislim da ce Romelu da zablista.
Pokojni Ruxin Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Ja sam očekivao da će na konto priprema ovu prvu sigurno da startuje, a drugu verovatno sa klupe...a hal je otprilike mnogo lakši protivnik od vile.A nerviram se zato što teorije nema da bih krenuo sa lukakuom pre bonija da nije double gw-a, i ozbiljno ću da se smorim ako ne uspem da ubacim bonaru pre trećeg kola. :(
Прслин Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 Sone Aluko me najvise zanima od svih sto igraju za Hull.
Feindouno Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Ko je iznudio penal i koji ga je majmun masio?
Recommended Posts