Jump to content

Fantasy Premier League 2013/14

Featured Replies

Za classic nije.

Raspali Soldado, u jos raspadnutijem Totenhemu >_>Inace, ljudi sa interneta™ kazu da ce Tores startovati. Iako to ne znaci da nece i Lukaku, strepnja mi je dublja od nade...Rutinski -_-Sent from my Nexus 4

Edited by nbg4ever

kme kme kme :cry:gadis mi se

Aim to please ^_^A tot je stvarno delovao potpuno razuzdano. Cadli pogubljen, Lenon juri ko muva bez glave, Rouz trci kao osica™. Djulfi je jedini delovao okSent from my Nexus 4

<_< Ima ga i Moca. Ali mozda bar predjem 30 poena u ovom kolu.

Vi ovde prizivate golove i igranje igrača u startnoj postavi kako biste prešli 30/40/50 poena, a moji Morževi još uvek na mršavih 15. :/ Nikad gori start i već se premišljam da iskoristim divlju kartu za totalni remont. :(

Ja što više razmišljam to mi se čini da necu koristiti izmene u ovom kolu. Odbrana nek radi svoj posao, napadom sam zadovoljanNe igra Lukaku >_>https://mobile.twitter.com/chelseafcSent from my Nexus 4

Edited by nbg4ever

Znao sam da će lukaku da bude ispala...ajde da igra ba pa i da mi bude lakše, ali fakin tores da startuje pre njega. <_< Ako ne počne ni drugu najebo sam! Već sam izvršio izmenu da ne gubim poene na glupom manoneu, a u tom slučaju bi lukaku bio ubedljivo najveći gubitak poena jer ga ima gomila timova i svi će gledati da ga se otarase.

Pa ulazice Lukaku, mozda odigra drugu i tako... ja sam znao da nece biti ispred Toresa u 1 rotaciji.

Ma, polako. Odigrace bar jednu od pocetka, a moze i ovde da udje sa klupe. Ne igra ni Mata, ali to se ocekivalo.A ta zajebancija sa Manonetom™ ce kostati mnoge (u smislu ekstra transfera), cini mi seSent from my Nexus 4

• Author

Lukaku je i na pripremama ulazio sa klupe i davao gol svakih 30 minuta. Meni zbog Drafta odgovara Tores, ali mislim da ce Romelu da zablista.

Ja sam očekivao da će na konto priprema ovu prvu sigurno da startuje, a drugu verovatno sa klupe...a hal je otprilike mnogo lakši protivnik od vile.A nerviram se zato što teorije nema da bih krenuo sa lukakuom pre bonija da nije double gw-a, i ozbiljno ću da se smorim ako ne uspem da ubacim bonaru pre trećeg kola. :(

• Author

Sone Aluko me najvise zanima od svih sto igraju za Hull.

Ko je iznudio penal i koji ga je majmun masio?

Torres, a mašio Lampard